Çocuk Hastalıkları tırnak sorunumuz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ALEYA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2008
124
0
96
43
Bursa
9 aylık bebegımle basımız dertte ne kadar kessemde o tırnaklarını yuzumuze gecırıyor emerken tırnaklıyor gogsum cızık ıcınde.bırısı kucagına alınca hemen yoluyor cımcıklıyo.ne yapsam sasırdım .eldıvenmı taksam ne yapsam.kızıyorum oyun sanıyo.uyucagı zaman kucagımda dalana kadar yuzum gozum kızarıyor.tırnak torpusu bıle denedım:)

benim kızımda aynı tırnakları çok cabuk uzuyor ve şimdi onların dokunmaya keşfetmeye hevesli olduğu zamanlar kucağımıza aldığımızda hemen yüzümüze dokunmaya çalışıyor çoğu zamanda çiziyor sık sık kesmeyi denesen törpü kullanma ama canı yanar ufak daha

benimki kessemde tırmalıyor tırnakları çok keskin yüzümü kollarımı tırmalıyor hep :S

benimde 10,5 aylık kuzenim var..onun tırnaklarını da sürekli keseriz ama oynarken falan çiziyor..kendi de farkında değil..öpmek istiyor,beni kendine çekerken çiziyor...ne kadar kesseniz de yapar onu çünkü daha yeni keşfediyor..yazık törpülemeyin,etleri kesilebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…