• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak Sorunu

Dexterella

Minik Böceğim...
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2009
3.349
6
156
Selam, benim ayak başparmağımla ilgili bi sorunum var. Tırnağım yarısına gelince arkasından bi kat daha çıkıyo. Çok kalın değil ama beni rahatsız ediyo görüntü bakımından.Oje sürdüğüm zaman tam ortada bi çizgi oluyo. Bi türlü düzelmedi. Alttaki tırnak yarısına geldiği zaman üstteki çıkıyo yerinden, canımı falan acıtmıyo ama.Bu tırnakla ilgili çözüm önerisi olan var mı ? hihoyyyt

Benim de iki ayağımın başparmağı aynı senin dediğin şekilde. Sürekli alttan yeni tırnak çıkıyor, hatta şu anda tam 3 kat tırnak var parmağımda. O kadar iğrenç görünüyor ki anlatamam. Defalarca doktora gittim, solüsyon verdiler hap verdiler geçer gibi oldu sonra tekrar başlıyor aynı şekilde. Yaklaşık bir ay önce o ayak tırnaklarımdan birini merdivene vurdum şu an itibariyle o tırnağım komple çıktı parmakta hiç tırnak kalmadı anlayacağınız. Pazartesi doktora gideceğim yine bir baksın ne olacak artık bir çözüm bulsun yaa!!!

Bu arada tırnak mantarı bu hastalığın adı. Çevremde bir iki kişide daha gördüm zamanla geçip sonra yine kendini yeniliyor diyorlaralsanaalsanasmile

bendede aynı sorun var ama adının tırnak mantarı olduğunu bilmiyodum benimde aynı 2 kat tırnak oluşuyo ama ben kendime göre bi yöntem buldum tırnak üstü törpüsüyle bütün tırnağı yavaşça törpülüyorum ama önce sıcak suyla yumuşatmak gerekiyor böylece elimi sürdüğümde yada oje sürdüğümde o yer düzleşmiş oluyo çıkıntı eskisinden daha düz hale geliyo bide ben geçen yılbaşında ayağımı merdivedene vurmuştum hızlı bi şekilde ve o yer hala mor bi çizgi sağ baş parmağımın üst tarafı ona çare bulamadım düşer dediler sadece ama 1 sene oldu bu beni rahatsız ediyo orası mosmor artık siyahlaştı tabi ama renk olarak kötü duruyo

Back