• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak sorunsalı...

marcello

Saudade
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
1.534
1.006
248
kızlar merhaba.. benim tırnaklarım çok sert değil ve hemen kırılıyor.. ki zaten tırnak yeme gibi bi problemimde var.. eğer tırnaklarım kırılmasa ve sertleşse bi nevi tırnak yemekten de vazgeçecek gibiyim.. bunun için ne gibi öneriniz var.. yani oje gibi sürülen bi şey istemiyorum aslında bunun dışında da bir ürün var mı varsa nedir?

ben de yiyenlerdenim
oje sürersem uzatabiliyorum
kıyıp da bozmuyorum
bir de neutrogena el ve tırnak bakım kremini öneririm
tırnakları sertleştirip güçlendiriyor;)

ben de yiyenlerdenim
oje sürersem uzatabiliyorum
kıyıp da bozmuyorum
bir de neutrogena el ve tırnak bakım kremini öneririm
tırnakları sertleştirip güçlendiriyor:KK66:
ya abdest vs ondan dolayı süremiyorum..
sağol canım tavsiyen için teşekkür ederim :) en kısa zamanda denicem

pastelin instant care ürünü var. 8 saat tırnağınızda kalması yeterli ayrıca su ile yıkayınca çıkıyor

hımm teşekkürler.. nasıl bi şey peki etkili mi? :)
şöyle söyleyeyim ben egzama problemim yüzünden kortizonlu kremler kullanıyorum ve bu süreçte tırnaklarım kağıt gibi ve yamuk yumuk oldu. bu ürünü kullanınca gözle görülür bir toparlanma ve sertleşme oldu tırnaklarımda. umarım sizdede işe yarar

haftada 2-3 kere zeytinyağı&limon karışımını pamukla tırnağına yediriyorsun yarım saat bekliyorsun ve güçlenip sertleşiyor. Ben uyguluyorum farketti sende dene bence. Ekstra olarak elimden e vitaminli kremleri eksik etmemeye çalışıyorum.

şöyle söyleyeyim ben egzama problemim yüzünden kortizonlu kremler kullanıyorum ve bu süreçte tırnaklarım kağıt gibi ve yamuk yumuk oldu. bu ürünü kullanınca gözle görülür bir toparlanma ve sertleşme oldu tırnaklarımda. umarım sizdede işe yarar
bulursam alıp denicem çok çok teşekkür ederim :)

haftada 2-3 kere zeytinyağı&limon karışımını pamukla tırnağına yediriyorsun yarım saat bekliyorsun ve güçlenip sertleşiyor. Ben uyguluyorum farketti sende dene bence. Ekstra olarak elimden e vitaminli kremleri eksik etmemeye çalışıyorum.
teşekkürler bunuda denicem :) umarım güzel sonuçlar alırım :)

Back