Tırnak sararması

kızlar benim naklarımda da sararma vardı, hatta bir ara iyice koyulaştı rengi, ojesiz dışarı çıkamaz olmuştum, sonra birkaç kişiye sordum çok uzun süreli oje kullanmaktan tırnak havasız kalıyormuş ve rengi değişiyormuş o yüzden, evde olduğum müddetçe oje sürmemeye özen gösterdim biraz açıoldı rengi, aradan biraz zaman geçti kozetik mağazasındaki bir görevliye söyledim tırnak beyazlatıcı oje olduğunu söyledi aldım gerçekten işe yarıyor, oje yerine genelde onu sürüyorum rengi çok doğal ve çok güzel duruyo tırnaklar

cnm adı yada resim ekleyebilirmisin bnde oje pek sürmem ama dediğin gbi hem güzel gösteren bişeyse kullanabilirim

cnm adı yada resim ekleyebilirmisin bnde oje pek sürmem ama dediğin gbi hem güzel gösteren bişeyse kullanabilirim

tabiki canım adı kalyon, kare şeklinde altı, rengi beyaz ama sürünce pembemsi şefaf bi renk oluyor, çok hoş duruyor, doğal göründüğü için ojeden güzel duryor, kapağı siyah renkte, ben watsondan almıştım çok olmadı istersen oraya bak hala bulabilirsin belki, tırnak beyazlatıcı cila isi de kalyon

tşk ederim cnmm

Ayda yilda bir oje surdugumdede sarariyor benimkiler. Altina seffaf suruyorum farketmiyor.kalyon besleyici degilmiydi peki?

yok canım benim aldığımın üzerinde tırnak beyazlatıcı cila yazıyor, zaten özellikle sormuştum tırnaklarım çok sararıyor ne yapsam geçer diye, tırnak beyazlatıcı cilayı önerdi ve çok fazla mecbur kalmadıkça oje yerine bunu kullanmam gerektiğini söyledi, ben çok memnun kaldım, belki besleyicisi de vardır alırken ona dikkat edersiniz, ojenin isminin altında tırnak beyazlatıcı cila yazıyor.

aynı sorun bende de var kızlar. iki tne doktora gttim ikisi de mantar olmadığını söyledi. ama hala geçmediler. bi tırnak çıkıo snra tekrar alttan yeni bi tırnak gelio bu 4 kez değişimi bende yazın oje ile kaptıyorum. bana yanlış ayakkabı kullandığın için olmuş dediler bilemiyorum inşallah düzelir bende sıkldm artık bu durumdan

aynı durumu bnde yaşıyorm canm, kremin bi faydası oldumu kremi nerden aldın kozmetik magazasından mı ?

aynı durumu bnde yaşıyorm canm, kremin bi faydası oldumu kremi nerden aldın kozmetik magazasından mı ?

aktardan aldım cnm 15 tlye bence işe yaradı denemelisin faydasını gördüm uzun süreli bişey tırnak değiştirmek hergün düzenli kullan inş düzelir seninde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…