sararma için geçen doktorum programında gösterdiler.yarım limonu kesip birazını sıkıyorsun yani içi açılacak biraz sonra 5 6 damla zeytinyağı damlatıp parmaklarını içine sokup tek tek ovuşturuyorsun çok etkili imiş dene istersen
o zaman doktora git canım kan tahlili falan yaptır belkivücudunda bir vitamin yada mineralin çok ekskliği vardır
Anladım canım o zaman sende internetten araştır biraz bitkisel kürler vs. mutlaka bir çözümü vardır
Bende de var bu sorunkızlar tırnak sararması oldu ayak baş parmaklarımda tırnak değişimi de oldu hala devam ediyo hatta geç uzuyo sanki yeni gelen tırnağın üstünde bitane daha varmış gbi duruyo başına gelen bilir buduruma kafam çok takılıyo forumda konuları okudum ama size tekrar danışmak istiyorum mantar falan olabilirmi bir arkadaş aynısefa kremini kullanmış yararını görmüş cilt içinde çok faydası olduğu yazıyor faydalarını okudum güzel bi krem galiba..yardımcı olun lütfen..doktora gitmeyede korkuyorum daha doğrusu ilgilenmiyolar çok fazla bikaç ilaç verip gönderiyorlar sizlerin görüşünü bekliyorum..ne yapabilirim :26: ve nasıl önleyebiliriz bu gbi durumları
Bende de var bu soruntırnak çekildikten sonra oldu. tırnagımın altından yeni bi tırnak cıktı yarısı eskı tırnak yarısı yeni. üstü kabarık duruyodu bide. gecen üstünü torpüledim o düzeldi bari. inan açık ayakkabı bile giymek istemiyodum ya ojeyle kapatıyorum bende tırnagı. kaç kere attı yenı cıkan tırnak inan bıktım valla. çözüm bulursan buraya yazda benim de haberim olsun canım
Aynen bende de tırnak çekildikten sonra oldu. Baya bi araştırdım bu konuyu bir aralar ama somut bi adım atmadım. Çözüm önerilerine bende açığım :44:
bu sararma olayı ojelerden kaynaklı diye biliyorum. ojesiz asla duramazdım yaklaşık 1 buçuk aydır hiç oje sürmüyorum. ellerinize ve tırnaklarınıza yoğun bi şekilde vazelin krem sürün üstüne biraz limon sıkıp ellerinizi güzelce ovalayın sonra muayene eldiveni giyin ve yarım saat bekleyin. sonuca inanamıcaksınız ellerinizi ve tırnaklarınızı beyazlatıyo arkdşlar düzenli 1-2 hafta yaparsanız sararma olmaz bidaha
Bende dr a gittim nibulen setini verdi bugün başladım kullanmaya bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?