Çocukluğumdan beri oje sürerim. ellerime bakarım,ama bu günlerde bir de baktım ki uçlara doğru tırnaklarım sararmaya başlamış.
ilk defa başıma geliyor,akıl akıldan üstündür.
ne yapmalıyım sararmaları geçmesi için ve tekrar sararmaması içinnn
Bende sürekli oje kullanırım ve bir ara aynen baktımki tırnaklarım uclardan başyayarak arkaya dogru turuncuya dönmüş..
bir süre sürmedim kremledim daha sonrada kırmızıdan çok beyaz tonları kullandım..
Sende bir süre ara ver..
geçiyo..
Kırmızı oje ara vermeden kullanınca daha çok oluyo bu durum..
Salataya falan limon siktiginiz zaman posali kabugu alin, ic posali kimini tirnaklariniza surun, hatta butun elinize. oynayin o kabukla 10 15 dakika. 1-2 gun yapin, faydasi oluyor. Bende de ayni problem vardi, cozdum. Birde bilinenin aksine koyu renk degil acik renk oje, rakibeyazi falan daha cok sarartirmis tirnaklari.
tırnagı boyayan havasızlık yada gunes görmeme değil ojedeki kimyasal maddeler oje surerken altına top coat kullanın bu sorun olmaz
ya bende bu aralar tırnagım sapsarı geziyorum .kuzenim sarı ojemi sürdün fln dedi.o derece sarardı
ama ben daha öncede oje sürerdim sararmadı.kurutucu sıkmıştım acaba ondan mıdır??
kullanıyorum ama demek ki uzun zaman olunca etki etmedi sanırım. artık rengi düzelene kadar oje süremeye karar verdim ama içim gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?