Canım aynı durum bendede vardı doktora git en başta canım,ilaçlardan pek fayda alamzsan bu kremi denersin.Geçmiş olsun.kızlar o ıgrenc hastalıktan bende de var sanırım cok uzuluyorum mafoldumben doktorada gıtmye korkuyorum canlarım cekerler dıye
boyle tırnagımın yarısı sararmıs durumda ve sankı alttan yenı tırnak gelıyo ama ust taraftakı tırnak boyle yuksekte gıbı duruyo ve tırnagım cok sert mafoldumben
napmalıyım kızlar ellerıme ayaklarıma vucuduma cok dıkkat eden bırıyım cok sınırımı bozuyo o yuzden bende kullansam mı aynısefayı
Canım kullanırken o kalınlaşmış,altı boş olan tırnağını kesceksin,belki keserken canın acıyabilir ama keserek devam etceksin.Çünkü altta kalan mantarlı olan pul pul olan yer o kremle gidicek.Zaten altı boş olan tırnak gidiyor kesince.Kremde altta kalan o kalın yeri alıyor.Ve hızla iyileşiyor.Geçmiş olsun.Ben 10 yıldır çekiyorum kullanmadığım ilaç,krem...kalmadı.Üstelik karaciğere o kadar zararı varmış ki bu ilaçların...Şu an GÜZELLİM in önerdiği aynısefa kremini kullanıyorum..2 hafta oldu,henüz bir değişiklik yok ama sanki tırnağım daha çabuk uzuyor..GÜZELLİM 4 ay kullanmış işe yaramış..Sabırla devam ediyorum..İyileşeceğine inanıyorum...Denemeğe değer
peki canım bu kremin fiyatı ne?
Evet mantar canım aynı problem bendede vardı.Allaha çok şükür geçti..kızlar bişey sormak istiyorum benim baş parmağımın tırnağı da katman katman görünüyor..önce normal çıkıyor tırnak, sonra uzadıkça ortalara geldikçe sararıyor ve bir şerit oluşuyor enine sanki ordan kopup ayrılacakmış gibi , altaki tırnaktan bağımsız..ve tırnak uzadıkça 3 ayrı tabaka gibi görünüyor dışardan katman katman sanki..
sizce bu mantar mı doktora gitmeye üşendim önemsiz olduğunu düşünerek ?
saol cnm..doktora gidim o zaman ben de ilk önce..Evet mantar canım aynı problem bendede vardı.Allaha çok şükür geçti..
saol cnm..doktora gidim o zaman ben de ilk önce..
AMİNNN.hEPİNİZİ KURTARSIN.çOK İĞRENÇ BİR DUYGU TIRNAĞI SAKLAMAYA ÇALIŞMAK.mantar o iğrenç durum işteee ve ne yazık ki geçmek bilmiyor...
ne ilaçlar kullandım... hap da verdi bir doktor ama bir diğer doktor ASLA hap almayın,
bu tür haplar karaciğere çok zarar verir dedi, bir daha tövbe hap içmem mantar için.
aynısefa kremini hemen yarın alıp başlıcam... yaz ayı, ayaklar sürekli hava alıyor...
yalnız şunu ekleyim kızlar... ilk yıllarda mantarım daha kötüydü, tırnağım kat kat idi
şimdi daha ince... o kdr ilaç losyon filan kullandım az da olsa etkisi oldu heralde...
rabbim bizi bu illetten tez vakitte kurtarsın inşalllaaaaahh :Saruboceq:
tırnağı nerdeyse yarıya kadar kesceksiniz,eğer kesmesseniz hiçbir işe yaramıyor çünkü tırnak altında mantarlı tabaka.Banyodan sonra kesin mesala o zman daha rahat kesersiniz ve ondan sonra altından kalıp halinde deri çıkcak onu temizleyin ve kremi uygulayın.Kremi uyguladıkça ölü deri çıkcaktır onu her seferinde temizleyin ve en sonunda mantardan kurtulursunuz.Ben çok çektim tırnak mantarından tırnağımın kalınlığından ayakkabı giyince canım o kadar yanıyordu ki inanılmaz bir ağrı o....Çekmeyen bilmez.Geçmiş olsun.gittim aldım bgn aynısefa kremi. erica marka, 12.5 tl. kokusu hafif hoş.
üstünde 'sedef, egzama ve mantara iyi gelir, 2 haftada etkisini göstermeye başlar' diyor.
deneyip görücez... hepimize şifalar olsun
AMİNNN.hEPİNİZİ KURTARSIN.çOK İĞRENÇ BİR DUYGU TIRNAĞI SAKLAMAYA ÇALIŞMAK.
tırnağı nerdeyse yarıya kadar kesceksiniz,eğer kesmesseniz hiçbir işe yaramıyor çünkü tırnak altında mantarlı tabaka.Banyodan sonra kesin mesala o zman daha rahat kesersiniz ve ondan sonra altından kalıp halinde deri çıkcak onu temizleyin ve kremi uygulayın.Kremi uyguladıkça ölü deri çıkcaktır onu her seferinde temizleyin ve en sonunda mantardan kurtulursunuz.Ben çok çektim tırnak mantarından tırnağımın kalınlığından ayakkabı giyince canım o kadar yanıyordu ki inanılmaz bir ağrı o....Çekmeyen bilmez.Geçmiş olsun.
O zaman tırnağını devamlı kullanmaya devam edersin.Kalın kalın.delikafaduldenoff ama bu benim canımı sıkan bir iş, kaç ay öncesinden aldım ama kullanalı 2 defa olmuştur :gitme: hayatta düzenli bişeyi kullanamam ki sıkılırım, sevgilimi bile delikafadulden
Canım tırnağını düz kesersen bişey olmaz.hmmm yahu tırnağı o kdr kesersek ileride tırnak batması yapmasın... bir de onunla uğraşmayalım mafoldumben
GÜZELİMM....Aynısefa kremini kullanmaya başlayalı 3 ayı geçti...kremin iyi geldiğini söyleyebilirim,çok yavaş ama alttan yeni tırnak geldiğini görünce çok mutlu oldum İnşallah sağlıklı uzamaya devam eder.Yavaş uzamasını da tırnağımı yeteri kadar kesemediğime ve 15 gün kadar kremi kullanmaya ara vermeme bağlıyorum...ALLAH ın izniyle kısa zaman sonra kurtulacağıma inanıyorum..
aynısefa kremini düzenli kullanmadım.. ama bugün fark ettim ki kesilinnce beyaz uzar ya öle uzamış ve çok mutlu oldm artıkk kendimi sıkıp bu işi çözmem lazım.... off bide diğer ayak tırnaklarımada sıçramış napçam ben ya eyvahedigeldismile[/QUOTE
Yeni başlayan mantarı çözmek her zaman daha kolaydır canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?