- 1 Ağustos 2009
- 3.990
- 426
- 163
Canım aynı durum bendede vardı doktora git en başta canım,ilaçlardan pek fayda alamzsan bu kremi denersin.Geçmiş olsun.kızlar o ıgrenc hastalıktan bende de var sanırım cok uzuluyorum mafoldumben doktorada gıtmye korkuyorum canlarım cekerler dıye
boyle tırnagımın yarısı sararmıs durumda ve sankı alttan yenı tırnak gelıyo ama ust taraftakı tırnak boyle yuksekte gıbı duruyo ve tırnagım cok sert mafoldumben
napmalıyım kızlar ellerıme ayaklarıma vucuduma cok dıkkat eden bırıyım cok sınırımı bozuyo o yuzden bende kullansam mı aynısefayı
Canım kullanırken o kalınlaşmış,altı boş olan tırnağını kesceksin,belki keserken canın acıyabilir ama keserek devam etceksin.Çünkü altta kalan mantarlı olan pul pul olan yer o kremle gidicek.Zaten altı boş olan tırnak gidiyor kesince.Kremde altta kalan o kalın yeri alıyor.Ve hızla iyileşiyor.Geçmiş olsun.Ben 10 yıldır çekiyorum kullanmadığım ilaç,krem...kalmadı.Üstelik karaciğere o kadar zararı varmış ki bu ilaçların...Şu an GÜZELLİM in önerdiği aynısefa kremini kullanıyorum..2 hafta oldu,henüz bir değişiklik yok ama sanki tırnağım daha çabuk uzuyor..GÜZELLİM 4 ay kullanmış işe yaramış..Sabırla devam ediyorum..İyileşeceğine inanıyorum...Denemeğe değer
peki canım bu kremin fiyatı ne?
Ben 7 tl alıp kullanmıştım.