Kullanabilirsin,herhangi bir sorun teşkil etmez.Çünkü tamamen bitkisel bir krem.Eline kullandığın nemlendirici gibi.Gerçi aynı sefa kremi bizim kullandığımız nemlendiriciler yanında bebek kalır...
merhaba ayaka mantarı için mecitefendi aynı sefa kremini önermiştiniz,okur okumaz gidip aldım aktardan ve 1 aydır kullanıyorum tırnağım çok düzgün ve pürüzsüz bir şekilde çıkıyor bunun için size ne kadar teşekkür etsem azdırhemen buraya yorum yazmak istedim ki aynı dertten muzdarip olan arkadaşlarda faydalansın bu kremden...
aynısefa kremini 1 haftadır kullanıyorum. ama hiç bi değişiklik yok
kızlar nibulen tırnak cilasını ben de kllandım. okey etki edior tırnakta düzelme oluyor ama bırakınca gene aynı benımde ayak baş parmağımıın birinde var bende açık ayakkabı giyemiorum yazın sıkıntı oluor. hiç olmadı plajda mecbur ayağın açıkta oluor çok rahatsız edici.
Tamam yarın ilk iş bu kremi edinmek :)) umarım ben de faydasını görürüm teşekkürlerr
iki gündür aynı sefa kremini kullanıyorum ayak tırnaklarım için,sabah ve akşam ..yumuşacık ve kokusuz..Marka olarak mecitefendinin yoktu Selvanın aynı sefasını verdiler..aralarında fark yok dediler..ınşallah ben de yararını görürüm..gelişmeleri yazacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?