tırnak mantarına çözüm buldum:))))

Ayrıca evde viks varsa onu da sürün o da çok iyi geliyormuş.

İlginç bir tespit ilk önce bende çamaşır suyu zararından korktum ancak evde kullanıldığına göre zararı yoktur zira zarar olsa firmaya sağlam yaptırımlar olurdu.

Bende 3 el ve 2 ayak tırnağıma domestos uygulamaya başladım ayrıca tırnakları sıfıra yakın kestim üzerinide zımpara ile incelttim

Arkadaş dediği gibi köpük çıktı sanırım oradaki bakteriler haşat oldu :)

2 gündür kullanıyom sonuçları yazarım...

Kafa mı güzel?

Tırnak mantarına tamamen bitkisel yollardan çözüm bulabilirsiniz. Ben birisine tavsiye ettim ve çok memnun kaldı. Düzenli kullanımda kısa sürede sonuç almak mümkün oluyor. Kısaca tavsiye ettiğim ürün Aloe vera bitkisinden elde edilen sprey ve krem. Krem özellikle bakterileri yok etmede güçlü. Kimyasal maddelerle cildinize zarar vermeden sorununuzdan kurtulabilirsiniz.

merhaba iyileşti mi tırnağınız ??

Arkadaşlar Merhaba kendi sorularıma kendim cevap vereceğim tırnağını çektiren ve merak eden olurda diye 1ayı bulmadan tırnağ koruyucu film geldi şuanda turnaklarım çıktı ama yine sarı ve sağlıksı bir tırmak yatak bozulduğu için yine normale göre küçük bir tırnak o acıyı çektim ama ne yazıkki bana çözüm olmadı mantarla devam anlayacağınız ama tırnağım batmadı hiç

Benimde el tirnaklarimda ayak mantari vardi birgun tirnagim kirildi kalan kismi heryere takiliyor diye ben baya derinden kestim. Sonra derime baktim derim baya kotu gorunuyordu hergun sabah aksam kremledim sonra gelen tirnagim normal geldi.yani domestosa gerek yok bence.

Domestos muuuuuuu evimde bile kullanmıyorum ne kadar zararlı birde tırnağıma süreceğim Aynısefa kremini denedim burada bir arkadaşın tavsiyesiyle, hem zararsız hemde derdime çare oldu. Lütfen tedavi yöntemi ararken sağlığa yararı zararı konusuna da göz atın.

Hapı var, reçetesiz satılmıyor bildiğim kadarıyla. Düzenli kullanıyorsunuz 3-4 ay içinde mantarlı tırnağınız düşüyor yerine temiz tırnak çıkıyor.

Arkadaşlar tırnak mantarı için kesinlikle çayagaci sos serum ve kesinlikle balmi çok etkilidir.ben dermo kozmetik işiyle uğraşıyorum ve çok fazla sonuç aldığımız kişiler oldu.Benim sizlere tavsiyem asla çamaşır suyu gibi kimyasal içerikli birseyi bırakın cildinize çamaşırlarınıza dahil kullanmayın.

Merhaba tırnaklarınız ne durumda iyileştimi

Peki bitti mi acaba tırnak mantarınız

Ne kadar sürede düzeldi peki

Ben excilor ile kurtuldum 7 senelik mantarlı ayak tırnağımdan, 8-9 ay sabah akşam düzenli kullandım. Önce kalemini sonra daha etkili olur diye tırnak cilası gibi olanını kullandım. Biraz sabırlı olmak lazım. Excilorun yaptığı tırnaktaki mantarın üremesini durdurmakmış aslında. Mantar donunca tırnak uzadıkça yeni tırnağa bulaşamıyor. Tırnak uzadıkça kesiyorsunuz ve kestiğiniz yerdeki mantarlar uzaklaşmış oluyor. Uzadıkça kestim bende. Bi tanıdığım kesin çözüm dedi diye baya düzenli kullandım. Bıktım çünkü 7 senedir bu tırnaktan. Ve sonuçtan çok mutluyum kullanın ve bana dua edin

Arkadaşları tüm önerileri unutun!!! 1_2 yıldır ayak baş parmaklarımda mantar vardı tırnak kalınlaştı ve beyaz sarı mat bir hal almiştı oje sürdüğümde bile beyazlık alttan farkediliyordu . 2 haftadır her gün Hindistan cevizi yağı sürüyorum ve inanılmaz şekilde iyileşti neredeyse bir şey kalmadı sırf bunu yazmak için üye oldum buraya. Hindistan cevizi yağı zaten bilenler bilir antifungaldır

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…