Allah aşkına domestos bi de ya,hiç zarar vereceğini düşünmedin mi?
Diş doktorum yıllar önce kanal tedavisi olan dişimin içine şırıngayla saf çamaşır suyu sıkmıştı. agzıma damlatmadı hiçbir şekilde dikkatle yaptı.Neden böyle yaptı bilmiyorum... Ne oldugunu söylemedi bende o sıvı çamaşır suyumu diye soramadım. Ama kokusundan tanıdım.
merhaba.
Kanal tedavisi yaparken dişin kanallarına mikrop kırıcı olsun diye sulandırılmış çamaşır suyu veriliyor. diş hekimi asistanlığı yaparken biz de hazırlıyorduk Hipoklorür dü sanırım adı.. ama mantara iyi geldiğini duyunca şaşırdım doğrusu. bende de var ve ben Vicks ile cebelleşiyorum onun da iyi geldiğini bu sitede duymuştum yine.
Tırnak mantarı çok inatçıdır. Benim 3 yıl gibi bir zamanda iyileşti. Bu zaman zarfında antibiyotikli kremle, ekstradan keratinli bir krem de kullandım. Şükür geçirdim.
Bir de doktorlar tırnak mantarı için hap veriyorlar. Çok kuvvetli bir hap bu...karaciger enzimlerini bozabiliyormuş...aman dikkatli olun gerekirse kullanmayın. Zaten nasılsa tırnaklar hemen iyileşmiyor. Hapı içseniz bile...
Kesinlikle katılıyorum.. ben saçım için doktorun yazdığı telavium(bitkisel)ilacı bile almadım.. zaten migrenim için yeterince hap içiyorum. Neyse bu illetten ben de kurtulurum inşallah. peki hangi kremi kullandınız mesela keratinli ve ya vitaminli?
Kullandıgım keratinli krem "nail balsam" dı. Harika bir krem. Saglıklı tırnakları olanlar bile kullanabilir. Hiç bir zararı yok.
Tırnağım gün geçtikçe küçülüyor mantar ilaçları aldım özel ojeler aldım hiçbir işe yaramıyor benim tırnağım batmıyor sadece dar bir şekilde büyüyor bunun tedavisini bilen var mı birisi çektirdiğini yazmış sonuç ne oldu???? Nereye yaptırdın