• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak kenarında kalan oje :(

Tasprenses

Son aşkım, ilk yarım, can bildiğim..
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
830
381
18
Kizlar Merhaba şimdi kırmızı oje sürdüm :KK55: sürdüm sürmesine ama şu kenarlarda kalan oje kalıntısıni nasıl temizliyorsunuz :mad:?

Eklentiler

• 14168326458611899094018.jpg
    14168326458611899094018.jpg
    272,8 KB · Görüntüleme: 3.264
özellikle kırmızı ojeyi açık renk bir ojenin üzerine sürüyorum ben böyle olunca çıkarması daha kolay oluyor. kenarlarda kalan ojeleri ise silme işlemim bittikten sonra küçük bir pamuğa biraz daha aseton döküp sadece tırnak kenarlarını siliyorum küçük pamuk olduğu için oradaki kalıntıları da çıkarıyor

watsons da iki ucu farklı kalınlıkta lulak pamukları var, makyaj düzeltmede kullanmak için,
ona aseton sürüp uygulamak daha kolay

sürerken kenarlardan çok az boşluk bırkın, hem daha hoş duruyor hem sonradan simesi dert olmuyor

ojeyi silmeden önce tırnaklarıma krem sürüyorum her yerine yediriyorum özellikle diplere:KK66:
sonrada asetonla siliyorum. özellikle kırmızı ojelerde hiç bulaşmadan pembemsi renk kalmadan çıkarıyo :D

ojeyi sürmeden önce tırnak etrafına bant yapıştırabilirsinz
ya da kulak çöpüne aseton dökerek silebilirsinz

ben kenarlara çok sürmemeye çalışıyorum boşluk bırakıyorum yani. çünkü öyle daha iyi duruyor. taşınca da iyice kurumasını bekliyorum sonra ya kulak çubuğuyla yada törpünün ucuyla

kız sen ojeyı parmagına surmussun tırnagına degıl :)
kulak pamuguyla temızleyıver

ojenin rengi çok güzellll. markası ve numarası kaç? bu arada ellerini ılık suda yıka, sonra cımbızla taşan ojeni temizle, hem temizler hem manikür yapmış olusun, ben öyle yaparım hep.

Bos bir oje sisesine tutkal ve cok az su koy ojeni surmeden sur sefaflasincaya kadar bekle sonra ojeni sur saki gibi soyuluyo hic parmagin kirlanmiyo

bu durumdayken yapılabilecek en iyi şey, pamuklu çubuk ve aseton ile temizlemek.

Back