Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
özellikle kırmızı ojeyi açık renk bir ojenin üzerine sürüyorum ben böyle olunca çıkarması daha kolay oluyor. kenarlarda kalan ojeleri ise silme işlemim bittikten sonra küçük bir pamuğa biraz daha aseton döküp sadece tırnak kenarlarını siliyorum küçük pamuk olduğu için oradaki kalıntıları da çıkarıyor
ojeyi silmeden önce tırnaklarıma krem sürüyorum her yerine yediriyorum özellikle diplere sonrada asetonla siliyorum. özellikle kırmızı ojelerde hiç bulaşmadan pembemsi renk kalmadan çıkarıyo
ben kenarlara çok sürmemeye çalışıyorum boşluk bırakıyorum yani. çünkü öyle daha iyi duruyor. taşınca da iyice kurumasını bekliyorum sonra ya kulak çubuğuyla yada törpünün ucuyla
ojenin rengi çok güzellll. markası ve numarası kaç? bu arada ellerini ılık suda yıka, sonra cımbızla taşan ojeni temizle, hem temizler hem manikür yapmış olusun, ben öyle yaparım hep.