• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak Cıkartmaları

boncuk2334

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
496
2
96
40
İstanbul
selam arkadaşlar.tırnaklarınızda değişiklik arıyorsanız tırnak çıkartması kullanabilirsiniz.ben aldım.ojeyi sürdükten sonra tırnağınıza yapıştırıyorsunuz ve üzerine cila çekiyorsunuz.çok değişik oldu.aklınızda bulunsun.hemen hemen tüm kozmetiklerde var

resim koymayı bilmediğim için koyamadım.üzgünüm.bugün çıkartmayı takalı 3 gün oldu.ve hala dayanıyor.herhangi bişi olmadı.kullanışlı yani.ama arada bir saçıma takılıyor:)

arkadaşlar bin bir zahmetle araya araya buldum bi siteden buyrun resimler

kna05k1uh7.jpg

70clo1kc1.jpg

kna02k1fk9.jpg

kna081ab3.jpg

kna091ms6.jpg

ksna041lx1.jpg

Son düzenleme:
valla arkadaşlar ben izmirde neredeyse her yere sordum iki çeşit var biri kabarık çıkartma olduğu belli olan taşlı falanda olabilir çıkartmalar ikincisi incecik üstüne cila sürdüğünüzde ojeyle yapılmış imajı yaratan çıkartmalar birincisinden çok yerde bulunuyor ama ikincisinden yalnızca evitada buldum sizde farklı biryerde bulursanız yazın=)

cok begendm yavv sekıllı olanlar guzell :):) cok guzel duruyolar tırnakta bulmaya calısıcamm zemuszemus

canim isteyenlere ben gonderirim burda fiyati cok uygun ve mektup icinde bile gonderilebilir ben yurtdisindayim isteyen olursa seve seve gonderirim ama turkiyedede buyuk alisveris merkezlerinde oldusugunu duymustum
:16:

arkadaşlar bazı gratis kozmetikte var. 2,30 veya 2,50 olması lazım fiyatı. ben geçen gün aldım gratisten. güzel modeller vardı

Back