• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak çekilmesi :((((

tomatis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
10
0
86
36
Eskişehir
kızlar ayağımda ileri derecede tırnak batması var ve bugün doktora gittim. 2 gün sonra tırnağımı çekicek doktor:(( bu konuda tecrübesi olan var mı? biraz morale ihtiyacım var...

benim 4 kez çekildi,çekilirken uyuşturulduğu için acımıyor ama pansumanın ilk günleri biraz acı hissedeceksin,ama korkma,dayanılmaz değil

tşkr ederim cnm ya inan sadece çekilme anına odaklandım şu anda çekildikten sonra ne kadar acısa da dayanırım. ama o an beni çok korkutuyo ya :( ya tam uyuşmadan çekerse offf böle şeyler de olabiliyomuş.

Galiba bende de tırnak batması var nasıl uyuşturuyor ben emziriyorum yani tırnak çektirsem emziremez miyim?Hangi doktora gittin uzmanlık alanı ne idi?

canım ben plastik cerrahiye gittim. sadece parmağını uyuşturuyo lokal anestezi uyguluyo. hiç acı hissedilmiyomuş.bilseydim bu kadar korkmazdım.emzirmeni engellemez canım ama 4 5 gün istirahat etmen gerekiyor.

bende perşembe günü çektircem tırnagımı çünkü kırılmıştı oda sardıı acayip bişe oldu bakalım

bende çektirdimm ama benimkisi uyuşmasına rağmen çok acıdı yinede sonrasında bi acı olmadı ama:)

kızlar batan kısmın kökten çekilmesi nası bir durum? bende de batıo tırnak ama cok anormal bişey yok lütfen bilgi verin plsssss...

Back