- Konu Sahibi roccomelek
-
Ben de tırnakzedeydim.Fakat şimdi çok rahatım.Asla pedikür yaptırmayın işin uzmanına gidin. Ben bir ayak sağlığı merkezine gittim tel takıldı tırnağıma.O kadar rahatım ki anlatamam size bunu.Ne acı ne batma.kesinlikle tavsiye ediyorum hem de kesinlikleee
Tabiki anlatırım canım benim.Ben yıllarca çok çektim tırnaktan.Tırnağımı çektirmeye karar vermiştim ki bir arkadaşım bir yer önerdi. Tel takma işi çok kolay canın acımıyor hiç.Tırnak uzadıkça tel de yukarı çıkıyor.Teller en üste çıktıkça ara tel değiştirmeye gidiyorsun.Tabi tırnağın iyileşmesine de bağlı bu.Bende 6 aydır var çünkü tırnak altında nasır vardı bende nasırlar kaybolana kdr takmam lazım. Ben sana şimdi buraya resim de koyarım.Ya da özelden sana o yerin web adresini yazayım.İncele canım.Hiç pişman olmayacaksın eminim.
Bu tel mükemmel birşeye benziyor, tırnak batması sorunum filan yok ama çok ilginç geldi.
Aşırı batık sorunu olmayanlar düzenli pedikür yaptırıp düz keserek rahatlayabilirler ama öyle durumlar var ki pedikür filan işe yaramıyor. Sorunu olanlara çok değişik bir tavsiye olmuş, ben ilk kez duydum.
evet canım mükemmel hemde ne mükemmel :)))))Bu tel mükemmel birşeye benziyor, tırnak batması sorunum filan yok ama çok ilginç geldi.
Aşırı batık sorunu olmayanlar düzenli pedikür yaptırıp düz keserek rahatlayabilirler ama öyle durumlar var ki pedikür filan işe yaramıyor. Sorunu olanlara çok değişik bir tavsiye olmuş, ben ilk kez duydum.
benm bas parmagım ıltıhap oldu yaa offffffffff cok aacıo ilk kez böle bsey yasıom naapmam lasım bılmıommmmmafoldumben
bakım sart canım ya alırım pomad..batıocon var ama sanı şe yaramıo..tırnak battıkça oluyo zaten ıltıhap..
özelden yazdım ama tekrar yazıyım ayıp olmazsa..bakım ücretını sorcaktım:kedi: en azından kuaföre gtceme uygunsa süreklı oraya gıder yaptırırm..önlemışte olurum..yerimseniben
tamam canım deger valla bu acıya..bakımda sart offfff battı kocamopuyorumnanaktan
Canım ya özelden mesaj yazamıyomuşum ben :S neyse adresi yazıyorum buraya ben
asmermedikal.com
Sen incele bak sormak istediğin bir şey olursa hiç çekinmeden sor bana
Bneim tırnağımda dediğin gibiydi.İnanır mısın düzeldi. :))) çünkü kontrollere gittikçe bakım da yaptırdım ve acayip işe yaradı :)))))Çok teşekkür ederim iyice bir öğreneyim şunu bikaç ay içinde kurtulmam lazım bundan.mafoldumben
Bir sorum daha olacak şimdi bu telin resmine baktım da,hiç böyle normal bir tırnak değil benimkisi,dediğim gibi sapsarı 4-5 kat birşey oldu yani görsen ödün kopar.kaydirigubbakcemile3 Bu tel böyle normal durur mu kibenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?