- Konu Sahibi roccomelek
-
Derdim tamamıyla seninkiyle aynı benimki hala devam ediyor bende tırnak kökümü diktireyim bare çekilicek gibi değil mafoldumben bıktım artık istiyosa hiç tırnağım olmasın iğrenç dursun komik dursun ama yeterki bu sorunla tekrar karşılaşmıyım böyle tırnak olucağına hiç olmasın daha iyi yani :)Ben de tam 10 kez tırnağımı çektirdim. Dehşet tarif edilemez bir acı, çektirmek değil onunla yürümek, ayakkabı giymek falan.. çok zor çok çektim. En sonunda bir ortopedi uzmanı vasıtasıyla tırnak köküm dikildi çünkü çaresi yokmuş benim durumumun genetik olarak tırnak yatağı bozukmuş. Şimdi bir tırnağım yok yani çok komik gözüküyor:) Araştırıyorum en kısa zamanda protez yaptırıcam.
Sana da tavsiyem bir ortopedi uzmanına görün yada bazı dermatologlar da bakıyor.
evet canım tek kurtuluş yolu bu malesef bizim durumumuzda.şimdi cidden çok rahatım.ama yaptıracağın zaman boş bi haftana denk getir çünkü ben dinlemedim doktoru 2. gün dışarı çıkmasam bile bastım üstüne patlamış dikişlerim enfeksiyon kapmış bu yüzden hadi bir daha dikiş.çift dikiş oldu biraz ama sağlam oldukaydirigubbakcemile3Derdim tamamıyla seninkiyle aynı benimki hala devam ediyor bende tırnak kökümü diktireyim bare çekilicek gibi değil mafoldumben bıktım artık istiyosa hiç tırnağım olmasın iğrenç dursun komik dursun ama yeterki bu sorunla tekrar karşılaşmıyım böyle tırnak olucağına hiç olmasın daha iyi yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?