E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
canım bende eşimde tırnak batması var oğlumdada doğuştan oldu iki parmağı
tırnağı çekmek çözüm değil malesef çocuk cerrahı çekti oğplumun tırnaklarını gene uzadı gene battı
plastik cerraha götürdük acıbademde araştırmalar sonucu öğrendik.plastik cerrah aeliyat etti oğlumu
şöle anlatayım:tırnağın batan kısımları alınıyo deride tırnağı çıkaran hücreler temizleniyo ve dikilyo basit bi operasyon bende oldum çünkü
oğlumda çok sağlıklı bir daha sorun yaşamadık şuan 3 yaşında.hemen bir plastik cerraha gitmesini tavsiye ederim eşinin.çözüm plastik cerrahlarda tırnak batmasında tel takılması felan hikaye çok araştırdım her türlü doktorla görüştüm çünkü hatta lazer felan dediler oda çözüm değilmiş
varsa özel sigortan acıbadem hastanesine gidebilirsin.
canım bende eşimde tırnak batması var oğlumdada doğuştan oldu iki parmağı
tırnağı çekmek çözüm değil malesef çocuk cerrahı çekti oğplumun tırnaklarını gene uzadı gene battı
plastik cerraha götürdük acıbademde araştırmalar sonucu öğrendik.plastik cerrah aeliyat etti oğlumu
şöle anlatayım:tırnağın batan kısımları alınıyo deride tırnağı çıkaran hücreler temizleniyo ve dikilyo basit bi operasyon bende oldum çünkü
oğlumda çok sağlıklı bir daha sorun yaşamadık şuan 3 yaşında.hemen bir plastik cerraha gitmesini tavsiye ederim eşinin.çözüm plastik cerrahlarda tırnak batmasında tel takılması felan hikaye çok araştırdım her türlü doktorla görüştüm çünkü hatta lazer felan dediler oda çözüm değilmiş
merhabalar bende de tırnak batması başlangıcı var ve bu yüzden de bugün tırnağıma tel takıldı. aynı işlemi babamda yaptırıyor ve inanılmaz memnun Bursa da bu işi çok iyi yapıyorlar kesin çözüm diyorlar bakcaz görcez :)
tedavi şu an çok iyi gidiyor. yararını görcek gibiyim. bnde aşırı ağrılar olmadğı için skıntı olmadı ama tırnak batmasına birebr çözm diyrum pedikür kesn çözm değilki :/
nasıl gidiyor tedavi bende kocaelideyim. Bugün çok ağrım var ilk fırsatta gidicem. Pedikürde düzgün yapan bulamadım aslında pedikürü güzel yapanda çok rahatlatıyor. memnun kaldın mı gerçekten kesin çözüm mü bu tel çook merak ediyorum
yaa batan tirnagi nasil pedikur yapiliyo benm tirnak etin altindaa nasil bulup yapiyo gorunmuyo bileee :S
benimde kızımın doğuştan iki ayak baş parmaklarında batıkları var. ozaman çocuk doktoru eti törpületin şimdiden değilse genç kız olunca sorun yaşar dedi. eşim izin vermedi bebek diye yaptıramadık. kızım 13 yaşında ve 13 senedir çekiyo. aslında batık da değil yapısal bi bozukluk var ve tırnak ete gömülü. her 15 de bir pedikur yaptırıyoz eger geçirirsek hemen şişip iltihaplanıyo. okullar da kapanıyo artık cerrahi çözüm arayacağım. sampuanın anlattığını bi araştırayımcanım bende eşimde tırnak batması var oğlumdada doğuştan oldu iki parmağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?