- Konu Sahibi korkmakalbim
-
evet kökten düştü gitti yerine yenisi geldi
kızlar 2 ay önce ayak tırnagım spor ayakkabı yüzünden baş parmagmın tırnagı morardı geçer sandım simsiyah bişey oldu zamanla kendi kendine birgün bi baktm koptu çıktı tırnagımın yarısı yarısıda kaldı onuda çektim saglam ama görüntü berbat şmdi hala tırnak uzamıyor ordan ki uzasa görüntüsünü merak ediyrm yarı tırnak var yamuk uzuycak sanırım..görüntüsü çok çirkin yazda geldi malum nasıl açık ayakkabı terlik giycem diye kara kara düşünür oldum acaba takma tırnak taksam tutarmı hemen düşermi ayakta takma tırnak deneyen var mı?
Benimde tırnaklarım batıyordu kenarlarından aldırmak zorunda kaldım şuan dikişlerim var bu çarşamba kısmetse aldırıcam yardımcı olabilirim bende
geçmiş olsun arkadaşım. benimde çocukluğumdan beri tırnak batmam var çok şükür tırnak çektrmeden geçirdim. düzenli pedikür yaptırdım ve geceleri yatmadan tırnak kenarlarıma kantoron yağı damlatıyorum batmadan eser kalmadı
iplenmeme rekoru kırıyorum bu sitede hangi sorunumu yazsam cevap alamadım eminim aynı şeyi yaşayan vardır aramzda ben yardm etmeye çalışıyrum hiçbir sorunuma yanıt alamadım bu sitede..illa kocamı bastım, babam şuna tecavüz etti, erkek kardeşim gay gbi konularda yazmalıyım neyse kızlarrr iyi sohbetler herkese..selametle.
benim oğlum 7 yaşında ve çok çekiyor bu tırnak batmalarından ellerindeki bütün tırnaklar batıyor şişiyor iltihap topluyor normal boyda kesemiyorum hemen şişiyor sızlıyor doktora getirdim yapılacak birşey yok dedi yapısı ama ben üzülüyorum bu duruma ne yapabilirim kızlar
benim oğlum 7 yaşında ve çok çekiyor bu tırnak batmalarından ellerindeki bütün tırnaklar batıyor şişiyor iltihap topluyor normal boyda kesemiyorum hemen şişiyor sızlıyor doktora getirdim yapılacak birşey yok dedi yapısı ama ben üzülüyorum bu duruma ne yapabilirim kızlar
kafam karıştı tırnağınızın bir kısmı yokmu anlamadım:26:
kissss tirnak batmasi kadar onemli bir konu eminim olamaz o ne acidir ceken bilir ben birkere aglayarak acidan uyudum...annem garibim tum ekipmanla gelip cikarmisti yerlerinden o kadarki o cikarmalarin bile acisini hissetmedim baygin baygin temizledi tum gun uyumustum 20 saat falan...
gecende yine cikti temizledim isyanin gozune vuruyorum bende...
zatenn o tırnagın düşmeden önceki acısı beni mahvetti nerdeyse 1 ay sonra iyice simsiyah oldu kendisi düştü gerçekten çok kötü bir agrısı oluyor ya allah kimseye vermesin ilk defa oldu benimde tam yaz mevsimine denk geldi napcam bu tırnakla bilemedimm
acisi gecsinde tirnaga uzulme bosver 1 ayda kendini toparlar hazirana birsey kalmaz..masallah baticakya hizli hizli buyur o sen endise etme..
allahın belası yine aynı şeyi yaparsa bu sefer kerpetenle çekcem onu :)
himm pamuk koysan kisss ne uzuluyorsundur heee valla evlat her yasta evlat annemde cok fena oluyordu ben acidan sizlaninca..allah kolaylik versin krem surme tirnagi yumusatip iyice batiriyor baktim eli iltihapli sisyor liomn tuz karisimini cani yanacak ama koy kurutuyor sonrada altlaria pamuk yerlestir yavrum kucukmus anlamazki bide o islemleri cani yanar
Canım çok geçmiş olsun küçük çocuklardada oluyormuymuş çok şaşırdım yavrum çok canı yanıyordur.Ayak tırnakları düz el tırnakları oval kesmelisiniz demişti doktorum bir de arasına pamuk koymayı dene istersen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?