- Konu Sahibi korkmakalbim
-
Eşindede vardı kuaförde pedikür yaptırdıda rahatladı
ama hala iltihaplı v e kanıyor devamlı..Bu şartlarda kabul eder mi kuaför peki beni...
ben netten araştırdım zaten kangrene hatta parmağın kesilmesne kadar varıyormuş durum.Tendirdiyot aldım ama tarihi geçmiş onun da bikaç kez kullandım işte.Arkadaşıma d a2 iğne vurmuşlar.Ya ben o anda acımasın da sonra sılasa da razıyım.Hastane fobim var.Peki ne yapayım dermatolojiye mi yoksa plastik cerraha mı gideyim?
Çektirmekten çok korkuyorum hep kendimce yöntemler araştırıyorum netten baktım tırnak teli diye bişey..Batan yeri alıp tel koyuyolarmış sanırım.Hastaneler yapıyomuş.Ya iltihaplıyken nasıl çekilcek ondan da korkuyorum.Annem de çektirmme aynısı yine olur diyo.Ama daha fena da olabilir ilerlerse..
Tırnağı çektikten sonra o iltihaplı şiş yeri kesip alıyor canım doktor.. Kestiğini bile hissetmezsin. Tırnağımı çektikten sonra doktor orada bir şeyler yaptı kanlı.. Anlamadım, hissetmedim bile ne yaptığını.. Sonra "Bitti" dediğinde sordum o iltihaplı şiş yer inecek mi diye, "Ben orayı kestim fazlalığı aldım bile" dedi, inanamadım. Geciktirme canım.. 5 dakika çekersin acı, sonra hayat boyu rahat edersin.. Emin ol çektirdikten sonra, bunca zamandır yürürken çektiğim acıya değmemiş diyeceksinGeçmiş olsun..
bende işe yaramıştı ama sende bilmem yararmıki. bildiğimiz sade türk lokumunu sar ve öyle uyu iltihabıda söküyor tırnağıda atıyor sonra yeniden tırnak büyümüştü bencwe dene istersen zararsız neticede
aynen benimkini 2 günde rahatlattı dene bak ...artık şekerli olması mı ne bilmiyorum banada komsum demişti ama işe yaradı
Biliyorum çok sordum ama,tırnağın hepsi mi düştükendi kendine düştü acı falan yok sadece ilk lokumusardığımda heralde iltihabı dışarı atıyor diye sızlıyordu sonra geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?