• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tirnak bakımı için limon suyu ve zeytinyağı

AdrianaLimaa

bilsen kac kurbaga optuk!
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
1.584
10
66
İngiltere
Kizlar tirnaklara oje surmeden once ya da ojeyi temizledikten sonra oje surmekten sararan tirnaklariniza limon suyu ve zeytinyagini pamugunuza damlatin ve surun. Tirnaklari beslermis. Kozmetolog Pervin Bulgak Saba Tumer in programinda soyledi dun:12:

Kizlar tirnaklara oje surmeden once ya da ojeyi temizledikten sonra oje surmekten sararan tirnaklariniza limon suyu ve zeytinyagini pamugunuza damlatin ve surun. Tirnaklari beslermis. Kozmetolog Pervin Bulgak Saba Tumer in programinda soyledi dun:12:

tırnak problemim olmadı çok şükür limon suyu kullanırım sıklıkla gerçekden iyi geliyor sanırım

valla kızlar biraz sacma gelecek ama bn hergün yatmadan önce kulak çubuğuyla gül suyunu tırnağıma sürüorum birkaç gün sonra gözle görülür parlaklık elde ettim.

Ben az önce denedim. Hiç zeytinyağıyla denememiştim limonu ama az önce denedim 15 dakika beklettim ve sonuç : Mükemmel tırnaklar, yumuşacık eller :)

Back