Tırnak aralarına kir dolması

Balans

.
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
945
8
116
arkadaşlar benim herzaman tırnaklarımın arasına kir doluyo kara bir görüntü oluyo sürekli. inanın çok dikkat ederim pis görünmesin diye ellerimi yıkarım tırnak aralarımı özellikler yıkarım ıslak mendille silerim. öyle çok çok kirli işte yapmıyorum ama olmuyo toplum içinde böyle zamanlarda çok utanıyorum. zaten tırnaklarım cansız hemen dönüveriri kırılı uzatmıyorumda normal boydalar. tırnak uclarımdaki etler sarımtrak renkte onu geçtim bir de kirli oluyor

En güzeli uzun bırakmamak kir dolu olan bir tırnakta bakterilerde dolu olur.Tırnaklar için fırçalar var gerçi ama bayanlarda uzun tırnak eğer ki mutfak işleri yapılıyorsa olmamalı derim.

vallahi şu tırnakları normal uzunlukta ve temiz olan özellikle uckısımları beyaz duranlara hayranım..

tırnak kalemi var canım onu uygula gerekirse yanında taşı wc de falan iki dk da halledebilirsin sorunu tırnak uçlarında istedigin gibi beyaz olur...

tırnak kalmemleri var canım evde uygularsın olmadı yanında taşı wc de iki dakikada halledebilirsin sorununu...hem istedigin gibi beyaz da olur tırnak uçların

Canim ayaktirnaklarini temizlemek icin fircalar var ya, onu ellerinde kullan.
En guzel ve kalici o temizliyor bence, islak mendille aradaki pislikleri tamamen temizleyemezsin.
birde yuzunu felan kasimamaya dikkat et, genelde kasirken olu deriler giriyor tirnak aralarina..

Uzun tırnak kirlenmiyor,benimkiler kısayken kirlenir
Uzat istersen
Uzun derkende aşırı uzun değil tabi

Tırnaklarının arası kir mi doldu hemen bir sıcak duşa girr ohh miss tırnaklarının arasındakiler kendi kendilerine gitmişler
Bir de sararan tırnaklar için limon suyunda bekletince limonun asiti bütün sarartıyı atıyormuş =)

Ben tırnaklarımı sürekli uzatıyorum ve tırnak fırçası kullanıyorum. Bir yere giderken de kapaklı minik bir kutunun içine koyup makyaj çantama atıyorum ve lavaboya, makyaj tazelemeye gittiğimde tırnaklarımı fırçalıyorum. Hiç bir zaman kirli görünüm olmuyor. Sende bunu deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…