Tırnağın çıkarken batması..

Ramses93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
43
0
36
Burdur
Kızlar benim tırnağım çıkıyor şuan 2.defa çıktı. Ama öyle kalıp gibi çıkmıyor ben kestikçe çıkıyor. Şuana kadar 2 defa oldu . Ve çıkarken çift tırnak oluştugu için tırnağım batıyor. Diğer ayağımda bi sorun yok ama sol ayagımın baş parmağında iltihaplanma oluyor ve ilk 1-2 ay çok ağrıyor :S Doktora gitmedim şimdiye kadar . 1 Hafta önce geçmişti .Topuklu ayakkabı giymeye devam ettim geçtiği için yine oldu sadece uç tarafı batıyor . Genelde çok agrımıyor sadece çok fazla topukluyla gezdiğimde oluyor.
Öneriniz var mı?

VALLA cnmm bende sürekli topuklu ayakkabı giyiyorum bende de ole bır sorun var tırnağımı uzatırsam sorun yok ama kestiğim anda batarak çıkıyor derinden kesmıyorum bende üstten alıyorum.yada çok ağrılı olursa tanpon yapıyorum..neler kullandım neler ama bı faydası yok....

geçmiş olsun. bir müddet kesme uzayınca tırnağının altına küçük bir parça kağıt sıkıştır, bir hafta sık dişini, daha sonra tırnak yeni rotasını buluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…