- 22 Şubat 2008
- 639
- 5
- Konu Sahibi gurbaa prenses
Yiğidi öldür hakkını yeme derlerya gıcıksın uyuzsun gevezesin ama el ve tırnak yapın çok hoş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen tarzdan ne armutspor hihoyyyt
o tarz bilezikler kullanmayi çok seviyorum ben
baksana şu asalete -tatlicadiarzu-
Yiğidi öldür hakkını yeme derlerya gıcıksın uyuzsun gevezesin ama el ve tırnak yapın çok hoş.
saol okypcim kaydirigubbakcemile2ellerin çok güzelmiş gerçekten.. senide burhan altıntop gibi el mankeniyapalım:roflol: şaka tabii de, o zımbayla tırnağını zımbalarken, ya etini zımbalasaydın. içim bir tuhaf oldu gerçekten. ben meşhur sakarlığımla, kesin öyle yapardım.... etimde bir taş...yine fena oldum... görüntü güzel,el güzel,tırnaklar güzel. eee. daha iyisi,şamda kayısı,
canım aslında bugun taktigim küpe yildiz şeklinde turkuaz renkli ve ortasında parlak taş varkız normalde bilezik sevmem ama bu çok hoşmuşhihoyyyt kız gurbik zevklerimiz çok uyuyo haaa kaydirigubbakcemile5ama ben koca koca yüzükleri severim bi de parmak yapılarımız benziyo bi tek yüzük takarım oyüzden.büyük taşlı ve şık yüzükler. mercan turkuaz filan.gümüş üzerine harika oluyo.senin taş da türkuaz güzel olmuş nan aferim adam olcan sen:mymeka:
len olm benim ellerimin karakteristik özelliği var şakkıdıasil el görmesek yutardık emme mirmirmirmir(iskeletor elli sende )
bak bakem asil el ve tarz nasıl olurmuşkaydirigubbakcemile
:icecream:
sen tarzdan ne armutspor hihoyyyt
o tarz bilezikler kullanmayi çok seviyorum ben
baksana şu asalete -tatlicadiarzu-
Bileklik tek kelimeyle muhteşemmm gurbaa,tam benlik valla bayıldım bayıldımm hihoyyyt
Acaba rica etsem bilekliğin daha net 1-2 fotosunu koyar mısın,çok hoşuma gitti de böle bişi arıyorum kaydirigubbakcemile2
Cok hoş olmuş,,
Cok orjinal fikir :lepi:
Klips rahatsız etmiyormu..?