- 16 Şubat 2008
- 672
- 0
- 35
- Konu Sahibi gurbaa prenses
çok süper olmuş tırnagım uzayınca ilk işim bunu yapmak olucakk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
he anam mutlu oldum :bbo: deli kız güzel olmuş şaka yaptık ama takılır gibi dikkat et bişey olmasın tırnakların güzelmiş buarada:CüvCüv:
benim ruhum delik deşik olmus, vucudum olsa ne olmasa ne senağlamalayhayhoyaman dikkat et canım da bağımlılık yapmasın sen de:icecream:vücudun elek gibi olmasın sonrasırnaşık şey
önden iyi ama arkadan ı-ıh.
klips güzel gözükmüyor. orjinal bir fikir, ama yapışkanlı taşlar daha iyi olur kanımca.
tırnaklar güzelmiş bu arada yerimseniben
saol canım benimçok hoş olmuş. ben tvde görmüştüm derya baykalda:) ama o takı yaptığımız minik halkalar varya ona boncuk geçirmiş, aynı senin gibi tırnağını delmiş fakat kulak delme aletiyle. işte o halkayıda o deliğe takmış çok şık duruodu. seninkide çok hoş olmuş.
Gurbikkk bekarlıkmı kafana vurdu bu sıcaklarmı bilmiyoruum ammaaa bişiler olmuş sana kanımca:icecream:
üstten güzel duruyorr tamammm ama yapıştırmada yapabilirdin çünkü tırnağının altından çıkann sapıı pekte hoş olmamış:dilcikar:
Ahh ahhhh sıcaklarr ahh ahhh bekarlık layhayhoy
cadı benim canım acıdı valla zımbayla deldim diyincelayhayhoy
gel benide del bi gurbik:icecream:
beğendim nan valla süper olmuşş bende isterim sositososito
amin kuşum aminAllamm yarebbim şu gurbaya verdiğin akıldan biraz bana da verseydinde doğru düzgün yerlere çalıştırsaydım olmamıydı benneyaptımki:Saruboceq:
etmiyo tatlım ama düşebiliyo sık sık :roflol:Çok değişik ve güzel bir fikir olmuş valla tebrikler :roflol:
Klips rahatsız etmiyorsa daha da güzel
Muahahha:roflol: Allahım ne güldüm yarebbim. Ne sivri zekasın kermit sen yaaa, süzme salaksın allahıma:roflol:
Kızıııım işin gücün yokmu senin git çeyizin için dantel filan yapşakkıdı
kanka sen buna bi hakaret davası aç 70 yaşından sonra mahkemelerde sürünsünde ağzını toplasın
tırnagın iç kısmına da seffaf plastik klips taktım düşmesin diye :icecream:
toynaan çok çirkin:dilcikar:
gurba sen tutuklumusun olm ne o kelepçe benneyaptımki