tırnağım batıyor :( yardım

asuman46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
82
0
36
30
İstanbul
selam hanımlar başlıktada belirttiğim gibi tırnağım batıyor. daha önce tırnak batmasından ameliyat olduğum için bu acılara tekrardan katlanamam çok zor çünkü :2: şimdi ise üçüncü parmagım batmaya başladı ama tam ilerlemedi doktora gitmeye korkuyorum yine ameliyat der diye .. bunun başka çözümü yok mu bilgisi olanlar bişeyler önerir misiniz ?

Allah sifa versın aynı sorun bendede var dr gıtmekten baska caremiz yok malesef lakın ben doktor knsunda kararsızım=) bı doktor var bana uzak baya arastırdım kk da adı gecıyor baya dr sahin nami cok kararsızım ona mı gıdeyım yoksa daha once gıttımemı

Son düzenleme:

canım çok teşekkür ederim sanada Rabbim şifalar versin.. şükür benim geçti şimdilik ama eskisinden ameliyat olmuştum yani ondan kurtulamamıştım ayy çok kötü bir acı varya anlatamam 4 tane uyşturucu igneyi bi vurdu parmagıma gıkımdamı çıkmaz arkadaş çok acı çektim ama bi aa bile demedim yani.. inş seninde geçer canım

Tırnak çektirmiştim bir kez. Daha sonra tekrardan oldu doktor çekmemiz gerekiyor dedi ama daha başlangıcıydı, tentürdiyot sürdüm günde iki kez, bir tane krem vardı adını hatırlamıyorum sürdüm geçti. Bir daha da ortaya çıkmadı çok şükür.

Son düzenleme:

sizede çok geçmiş olsun çok zor bu tırnak batması.. şükür bendekide ilerlememişti geçti inş bir daha çıkmaz

Arkadaşlar çok geçmiş olsun, benim de bu sene ilk defa tırnak batması problemim oldu. Nasıl bir şey olduğunu bilmediğim için de uzun süre bekledim ve sonunda iltihaplandı, yürüyemez oldum. Dün İsveç Ayak Sağlığı Merkezi'ne gittim. Ayak sağlığı uzmanları çalışıyor. Bana bakan uzman iltihabı temizledi, batan kısmı kesti ve tırnağın kenarlarına ince ipek tamponlar koydu. Sonra da parmağımı sardı. İki gün sonra tekrar gideceğim ve tamponlar değişecek. Tamponlar tırnağı iki yandan destekliyor ve sağa sola yayılmadan düz uzamasını sağlıyor. Bir kaç defa daha üç haftada bir gitmem gerekecek. Böylece yavaş yavaş tırnak yatağı düzelecek.

Doktorlar tırnağı çekiyor ama tırnak yatağı düzelmediği için yeni gelen tırnak da aynı yatağa yayılarak geliyor, dolayısıyla bir anlamı yok bence.

Bir de pedikürde etleri almak için tırnağın iki yanını bir güzel oyuyorlar ya, işte tırnak oralara doğru büyüyor. Oysa o kanalların boşaltılmaması lazım, dere yatağının kenarı gibi düşünün.

Ayak sağlığı uzmanı pediküre yalnızca törpü ve oje için git, etlerini elletme dedi.

Bu arada diğer parmaklarıma da bakım yaptı, kuru yapıyorlar ve özel aletleriyle kesmeden biçmeden mis gibi oldu açıkçası.

Bakım 150 TL civarı, İstanbul'da Nişantaşı (randevu almak çok zor, çok dolular) ve Kızıltoprak'ta (ertesi güne randevu verdiler) yerleri var.
Bir de Samsun'da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…