- 3 Aralık 2011
- 1.448
- 56
- 113
- 39
- Konu Sahibi Nursellllll
-
merhaba kızlar,
konuyu farkedince sizlere moral olması açısından yazmak istedim.. ben de haşimato tiroidi hastasıyım ve Allah ' ın izniyle de hamileyim. tedavinizi aksatmadığınız ilaçlarınızı düzenli olarak kullandığınız sürece gebe kalmanıza engel olmıcaktır.
içinizi ferah tutun.. Allah hayırlısıyla zamanı gelince size de bu duyguyu tatmayı nasip etsin inş..
sağol canım, gerçekten moral oldun. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin bebişini. peki sen ilaçlar dışında herhangi birşey kullandın mı? hamile kalmanı kolaylaştırıcı?
ne tevafuk benim de prolaktin hormonum yüksekti. dostinex kullanıyorum. hayıt tohumunu ben de yeni duydum. sen ilaç kullanmadan hayıt tohumyla mı düşürdün prolaktin hormonunu? bal- tarçın-çörekotunu ben de deneyim yaa bana da vesile olur belki:)
merhaba kızlar,
konuyu farkedince sizlere moral olması açısından yazmak istedim.. ben de haşimato tiroidi hastasıyım ve Allah ' ın izniyle de hamileyim. tedavinizi aksatmadığınız ilaçlarınızı düzenli olarak kullandığınız sürece gebe kalmanıza engel olmıcaktır.
içinizi ferah tutun.. Allah hayırlısıyla zamanı gelince size de bu duyguyu tatmayı nasip etsin inş..
maşallahh bir tiroid hastası olarak ne güzel
ben 9 ağustota düşük yaptım şimdi yine sancım var sağ tarafta inşallah yine gelmiştir meleğim
bu arada ben 7 yıllık evliyim normal yolla tedavisiz ilaçsız hamile kalmışım ama düştü bebeğim yine gelecek inşalllaaaah
seninkide normal değilmi cinsiyetiniz ne:26:
ALLAH sağlık versin canım umarım sağlıklı bebeğin olur
benimde bi kaç yıl önce test sonuçlarımda tsh değerim yüksek çıkmıştı tsh yüksekliği ne oluyor kızlar doktor guatr başlangıcı dedi ama üzerinde durmadım ben :26:
selam benimde hipotiroit sorunum var ayrıca tüplerim kapalı
yani normal yolla gebe kalmam zor ..4 tüp bebek maceram var ama hep olumsuz
bende bu ilacı ömür boyu kullanmak zorundayım galiba çünkü son tüp bebek negatifimden sonra depresyona girip bütün ilaçlarımı kullanmayı bırakmıştım... tiroit ilacımı sadece 20 gün kadar kullanmadım ve tiroit 9.45 olmuşjinekoloğum eutyrox veriyordu dahiliyecim levotiron verdi sanırım aynı etkiyi gösteriyorlar
Rabbim bütün isteyenlere arasında bizlerede hayırlı sağlıklı bebeler nasip etsin
tsh yüksekliği tiroit hormonlarının az çalışması demek oluyor canım
ilaç verdimi doktor
belirtileride kilo alıyorsun ama vermesi zor oluyor uyuşukluk tembellik vs.vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?