- Konu Sahibi Nursellllll
-
Çok üzüldüm ben yalnız anlamadığım bebek karnındayken mi tiroid zehhirlenmesi geçirdin.Bu çok acıAllahım sana hemen şu an sağlıklı doğrurup büyütebileceğin bebekler nasip etsin.
Ben 20 yaşımdayım 4,5 senedir haşimato olduğumu öğrendim.Eşim biliyor bunu ama çocuğum için bir tehlike taşıyacağını bilmiyorkorunmayalı 20-25 gün filan oldu ben bu ay adet oldum.Allaha isyan etmek istemyorum umarım bu zor imtihanla bizleri sınamaz
Günaydın.
Çoook mutlu oldum hamile olmana bebeğinin de sağlıklı olmasına bu bilgiyi benimle paylaştığın içinde çok teşekkür ederim.
Ben düzenli doktoruma gidiyorum ömür boyu ilaç almam gerektiğini fakat düzenli olduğu müddetçe hiç bir zararının olmayacağını söyledi doktor.Ama psikolojik midir nedir sanki hamile kalamayacağımı yahut çok geç olacağını düşünüyorum henüz evleneli 2,5 ay oldu adet düzenziliği yaşamam normal mi ? bu ay biraz erken geldi hamile olduğumu beklerken.
eşimle çok mutluyuz ahmdolsun hiç bir sıkıntımız yok o bebek henüz istemezken ben zorladım bu ay en sonunda ona da istettim :)
Neden ? ileride olacaklardan korkttuğmdan.Belki de kırk gün nedersen o olur.ama bir türlü pozitif düşünemiyorum
Lütfen benimle yazışmaya deevam edin sizler gibi birilerinin desteğine çok ihtiyacım var kimseye sıkıntımı açamıyorum.
Bu ay gene eşimle gittik kan tahlili yaptırdık.
Serbest T3 : 3.49
Serbest T4 : 1.49
TSH : 1.35
euthyyrox 150 qg alıyorum sabah aç karna bir adet.Adetlerim evlenmeden önce çok düzenliydi söylediğiniz gibi evlendikten sonra bozuldu.
TSH -------2.57
Serbest T3 ---- 2.79
Serbest T4 ---- 0.943
bak canım bunlarda benim bu ay ki sonuçlarım ve normal değer aralıklarındalar..
kullandığın ilaç işe yarıyor demekkii :)
inşallah bu ay hamile kalırsın...
dediğim gibi düzenli ilaç kullandığın zaman bi sorun yok...
önceki tsh değerin neydi peki
Önceki tsh değerlerimde hep aynı aralıklardaydı hastalığın başında yüksek olduğ söylendi hap kullandıktan sonra düzenliydi daima.
maalesef bu ay hamile kalamam çünkü şu an adetim maalesef
siz kaç ay sonra hamile kaldınız ?
Çoook teşekkürler oflu.çok sıcakkanlı birisin Allah senin daima yüzünü güldürsün ovulasyonmudur nedir o ne demek bilmiyorum ama Allahın her günü bizim deneme günümüz zaten o yüzden sorun yok :)
Çoook teşekkürler oflu.çok sıcakkanlı birisin Allah senin daima yüzünü güldürsün ovulasyonmudur nedir o ne demek bilmiyorum ama Allahın her günü bizim deneme günümüz zaten o yüzden sorun yok :)
merhaba kızlar. ben de tiroid hastasıyım. 50 mg levotironla başladım tedaviye ama şu anda 100 mg kullanıyorum. değerlerim bi ara düşmüştü ama yeniden yükselmiş en son 5.85 çıktı tsh. ilacımı düzenli kullanıyorum ama değerler hala niye yüksek anlamış değilim
bu arada yaklaşık 2 yıldır da bebek istiyoruz ama olmadı.
sevgili nursel sen daha yeni başlamışsın çalışmalara o yüzden hiç canını sıkma. inşallah bu süreç çok fazla uzamaz ve en kısa zamanda bebeğini- bebeğimizi alırız kucağımıza..
teşekkürler canım, dualarında yer ayırdığın için ayrıca teşekkürler:)
bu arada sen hamilesin galiba, hangi aşamalardan geçtin, neler yaptın, neler önerirsin? tavsiyelerine ihtiyacımız var
rica ederim..
hormonlara dair pek bişey yaptığım söylenemez aslında.
prolaktin hormonum yüksek çıkıyodu benim.
onun için hayıt tohumu içmiştim..
ayrıca bal-tarçın-çörekotu karışımını kullandım...
o ay hamile kaldım..
vesile oldu sanırım..
RABBİm sizlerinde yüzüne gülsün inşallahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?