tipik erkek annesi sorunu

10 aydan fazla oldu . annesiylede en az 6 ay oldu tanışalımız.

canım sen iyi niyetle aramışsın ama arama.aranızda resmi bir şey olana kadar arayıp sorma ileride evlenince biraz ilgiyi kessen dedikodun alır yürür gider.Alalım diye uğraştı durdu bak şimdi arayıp sormuyor bile diyebilir.Herkesin karakteri farklı boşversene.Ben nişanlımın annesini bile özel günler hariç ve rahatsızlandığı zamanlar hariç aramam.Üstelik kendisi de yaşlı yalnız yaşayan biri 70li yaşlarında,ve çokta iyidir hatta o arar beni bazen.Çok üstüne düşme havalara girmesin şimdiden sorun yaşamayın evlenince yaşarsınız zaten o zaman da sen arama

çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için

Canım sen iyi niyet göstermişsin de daha sevgiliyken böyle samimiyet kurma çabasına girersen ileride çok başın ağrır. Mesafe en güzelidir. Hayır kadını da bir kere aramaya alıştırmışsın şimdi pat diye hiç aramamaya başlarsan bu sefer bizim müstakbel gelin değişti artık hiç aramıyor, eskiden böyle miydi der durur.

Sana tavsiyem öyle aramalarını pat diye kesme ama gerekli gereksiz de arama. Mesela bir şeye ihtiyacı var mı diye bile arıyorum demişsin ya o aramaları kes, ihtiyacını kendi oğlu düşünebilir senin işin değil o kısmı. Yine bayramlarda falan ararsın o kadarı olsun zaten ama fazlasına gerek yok. Böyle böyle yavaştan arayı açarsan daha iyi olur.

düşüncesiz demekki.. hiç bulaşma, ağırlığını koy. bir kaç ay sonra ararda niye aramıyorsun derse '' x teyze, o gun cok soğuk konustun ben de kırıldım böylesi daha iyi '' dersin

çok teşekkür ederim ablacım tecrübelerinizden faydanlandırdınız bende öyle düşünüyorum mesafeli olucam artık .

düşüncesiz demekki.. hiç bulaşma, ağırlığını koy. bir kaç ay sonra ararda niye aramıyorsun derse '' x teyze, o gun cok soğuk konustun ben de kırıldım böylesi daha iyi '' dersin

dimi anlasın benimde basit biri olmadığımı çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…