Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba gittiniz mi doktoraBugün 2,5 aylık kızıma kalça ultrasonu çektirdik . Sol kalça alfa 53, sağ kalça alfa 57 çıktı 1 ay sonra tekrar getirin çift bez kullan bu süreçte dendi . Yarın sonuç için doktora göstereceğiz .Bu durumu yaşayan var mı bandaj kullanılıyor mu yoksa başka bir işlem mi yapılıyor
Merhaba gittiniz mi doktora
Bizim de öyleydi hatta daha düşüktü sonucu hiçbir şey yapmadık doktor da yapın demedi düzeldi kendiliğinden hatta doktor gelen 10 çocuktan sadece 1 tanesinde iyileşmez panik yapmayın demiştiBugün 2,5 aylık kızıma kalça ultrasonu çektirdik . Sol kalça alfa 53, sağ kalça alfa 57 çıktı 1 ay sonra tekrar getirin çift bez kullan bu süreçte dendi . Yarın sonuç için doktora göstereceğiz .Bu durumu yaşayan var mı bandaj kullanılıyor mu yoksa başka bir işlem mi yapılıyor
Ne kadar sürede iyilesti acabaBizim de öyleydi hatta daha düşüktü sonucu hiçbir şey yapmadık doktor da yapın demedi düzeldi kendiliğinden hatta doktor gelen 10 çocuktan sadece 1 tanesinde iyileşmez panik yapmayın demişti
Kaç aylıkken böyle bi sorunla karşılaştınız acabaBizim de öyleydi hatta daha düşüktü sonucu hiçbir şey yapmadık doktor da yapın demedi düzeldi kendiliğinden hatta doktor gelen 10 çocuktan sadece 1 tanesinde iyileşmez panik yapmayın demişti
2 aylıktıKaç aylıkken böyle bi sorunla karşılaştınız acaba
Bizim de öyleydi hatta daha düşüktü sonucu hiçbir şey yapmadık doktor da yapın demedi düzeldi kendiliğinden hatta doktor gelen 10 çocuktan sadece 1 tanesinde iyileşmez panik yapmayın demişti
Erkek benimki genelde erken doğan bebeklerde oluyormuş benimki 2 hafta erken doğdu çok duydum ben etraftan da yaygın bir şey yani telaşlanmayın bence 2 ay sonra geçmişti tamamen2 yaşında oğlum var onda böyle bir sorunla karşılaşmadım genelde kız bebeklerinde sık görülüyormuş şuan çift bez takıyoruz inşallah biter normale döneriz
Benimde oğlumda çıktı dün sol alfa 58 sağ kalça alfa 57 beta değerleri de 55 iki tarafında. solda biraz var dedi doktor ama hiçbişey önermedi içimizi de rahatlatmadı sadece 1 ay sonra tekrar ultrason verdi. başka bi doktora göstermeyi düşünüyoruz. 38. Haftada doğmuştu ama bunu da bi sorarım doktora.Erkek benimki genelde erken doğan bebeklerde oluyormuş benimki 2 hafta erken doğdu çok duydum ben etraftan da yaygın bir şey yani telaşlanmayın bence 2 ay sonra geçmişti tamamen
Erkek benimki genelde erken doğan bebeklerde oluyormuş benimki 2 hafta erken doğdu çok duydum ben etraftan da yaygın bir şey yani telaşlanmayın bence 2 ay sonra geçmişti tamamen
Benimde oğlumda çıktı dün sol alfa 58 sağ kalça alfa 57 beta değerleri de 55 iki tarafında. solda biraz var dedi doktor ama hiçbişey önermedi içimizi de rahatlatmadı sadece 1 ay sonra tekrar ultrason verdi. başka bi doktora göstermeyi düşünüyoruz. 38. Haftada doğmuştu ama bunu da bi sorarım doktora.
Düzelir inşallah bir an önce ama ben düzeleceğini sanıyorum içinizi ferah tutun bence düzelmezse de canınızı sıkmayın hayati bir şey değil sonuçta sadece yaşlılık zamanlarında hayat kalitesini birazcık etkiler o kadar Allah beterinden korusunBugün kontrolü vardı sol kalçası gelişmemiş ve frejka yastığı kullanmaya başladık. Umarım düzelir doktor çift bezle geçen bir şey değil dedi
Teşekkür ederim önce sağlık , Allah kimseyi evladıyla sınamasınDüzelir inşallah bir an önce ama ben düzeleceğini sanıyorum içinizi ferah tutun bence düzelmezse de canınızı sıkmayın hayati bir şey değil sonuçta sadece yaşlılık zamanlarında hayat kalitesini birazcık etkiler o kadar Allah beterinden korusun
Biz ilk ay palvik bandaj kullandik. 4 aylikken rontgen cekindi irda cikti kalca gelisim geriligi. Ayagina aparat taktilarTeşekkür ederim önce sağlık , Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Şuan çocuğunuz nasıl .bize de kalçası gelişmemiş dedi frejka yastık kullanıyoruz 4 hafta sonra kontrol var . Size neden bandaj sonrası ayağına apart önerdilerBiz ilk ay palvik bandaj kullandik. 4 aylikken rontgen cekindi irda cikti kalca gelisim geriligi. Ayagina aparat taktilar