Tip1diyabetliyim insülin pompasına geçmek istiyorum

nehir_21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
429
54
68
Tip1 diyabetliyim 16 yaşından beri şimdi 22 yaşındayım. Kader arkadaşlarımla dertleşmek istiyorum. Ve de insülin pompasına geçmek istiyorum. Kullanan arkadaşlar var mı ? Nasıl rahat mı merak ediyorum.

Tip1 diyabetliyim 16 yaşından beri şimdi 22 yaşındayım. Kader arkadaşlarımla dertleşmek istiyorum. Ve de insülin pompasına geçmek istiyorum. Kullanan arkadaşlar var mı ? Nasıl rahat mı merak ediyorum.
Merhaba kızım 5 yasında nisan ayından berı tıp 1 bız kalem kullanıyoruz ama pompa için zamanımız varmılş ama cok konforlu dıyorlr kucucuk cocuklar kullanıyor

Merhaba,
Oğlum 9 yaşında geçtiğimiz temmuz tip 1 teşhisi kondu.Şuan kalem kullanıyoruz.Dr kan şekeri kalemle kontrol edilemeyen hastalara öncelik tanıyacaklarını söyledi.Şimdilik pompaya geçişimiz söz konusu değil.Ama bu süreyi fazla uzatırlarsa il dışında başka bir hastanede şansımızı denemeyi düşünüyorum.
Siz geçebildiniz mi pompaya?Geçtiyseniz memnuniyetlerinizi ve şikayetlerinizi paylaşır mısınız?

Doktorunuz yalan söylemis. Suanda isteyen herkes pompaya geçebiliyor. Öncelikle şunu söyleyeyim. Yeni dogana bile pompa takılıyor. Ben subatta gectim ve bugün kontrollerime geldim. Uc aylik kan sekerim 11.1 den 6.4 düsmus. O kadar mutluym ki anlatamam. Lütfen pompaya gecmekte gec kalmayin. Ben denizliliyim bizim tip1 diyabetliler grubumuz var whatsapp face grubumuz var. Oralarda hep siz gibi aileler var. Yani ben kendim 23 yasindayim ve benimkisi cok farkli. O aileler ile ayrintili görüsmenizi tavsiye ederim.

Bir hafta önce grubumuzda 22 aylik bir erkek cocuguna pompa takildi. Ben 16 yasimda seker hastasi oldum. Sizin oglunuz yasinda malesef ki cok fazla seker hastasi var. Hatta 9 aylik bebekte bile var. Sakın moralinizi bozmayin. Bizim grubumzda bir kadin hem kendisi 23 yildiz seker hastasi hem oglu 4 yildir seker hastasi ve ikiside bir yildir pompa kullaniyor. Arti kadin hem özel sirkette calisip hemde hamile. Yani pompa hayati kolaylastiriyor. Istedigini yiyebilir. Takip daha kolay ve hergun 4 defa igne yapmak yerine sadece 3 güne bir igne yerini degistirecek. Pompadan memnun kalmayan tek bir insan görmedim daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…