TIP öğrencisi bilgisizliğiyle şaşırttı

Neden dillere düşmüş anlamadım.. bu genel kültür ve o çocuklar Tıp fakültesini kazanmak için neredeyse ana sınıfında testlere gömülüyorlar.. sen ona 40 bilinmeyenli denklemi ver çözer ama "pabuç" nedir ne bilsin.. eğer bilmemesi anormal ise o zaman eğitim sistemini gözden geçirsinler çocuğu değil..

ay bence de ya o kadar şaşırtıcı degıl boyle kısılerın hemen acıgını yakalayıp amacları '' gordunuz mu okumakla adam olunmuyo'' demek
okumadan gelısen de var ayrı ama pabuç kelımesı hoş da gelmıyor kulaga kız ayakkabısı deyınce oyle dusunmus de olabılır
tıpla da alakası yok zaten yası da 20 daha gelişir sonucta.

Ben de rugan diye düşündüm.Bu soru ne genel bilgi ne de genel kültür sorusu,zaten yarışma dandik bir yarışma..30000 liraya kadar saçma sapan sorular soruyorlar.

ben de rugan cıkar dıye beklemıstım pabuç cok eskıden turk fılmlerınde kullanılırdı emrahta falan kırmızı pabuç gıbısınden aklımda var bıseyler ama ne bılım o kadar sasırtıcı degıl yıne de ..daha ne ahmakca cevaplar var

Son düzenleme:
çocuk tam bir safın teki evet bu iş matematik fizik çözmeyle olmuyor yavrum 2. sınıf öğrencisi hadi diyelim bilemedin pabuçu beyefendi guya seyirciye de güvenmiyor kendi üst zeka ya %90 seyirci cevabını begenmiyor yazık ya çıkmasınlar oraya , bunlar işte ilerde mantıklı davranmayıp yanlış ameliyatlar yapıp ilaçlar verip hastaları öldüren doktorlar oluyor ne yazık ki..:KK12:

Bu programın olayı bu. Eğitimlilere uyuz uyuz sorular sorulup ters köşe yaptırılır, eğitimsizlere de kolay ve bilebileceği sorular sorulup yüksek paralar kazandırılır böylece reytingler artar. Malum kenan ışıktan sonra pek izlenmiyor..

X