- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.670
- Konu Sahibi in vino veritas
ben de form doldurmuştum bi zamanlar
ama hiçbir zaman hakkıyla doldurmadım o formu:) asla da doldurmam
ama hiçbir zaman hakkıyla doldurmadım o formu:) asla da doldurmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abim yedek yarışmacı olarak gitti,eşim abimim yanında eşlik olmak için gitti.Abim yarışmacı olamasa da eşimi seyirciler arasında görmek hoştu.Enerjisi müthiş bi kız . Umarım ideallerine kavuşur .
Bende bu yarışmaya taaa gazeteler başvuru kuponları dağıttığı yıllardan beri katılmak için uğraşırım . Daha arayan olmadı .
Ya hikayen olacak ya daha önce başka yarışma prog. mına katılmış , alışık olma durumun olacak . Selinin hikayeside bilinerek çağrılmış , üzerinden bir soru ile de sosyal medyada çok konuşulur olmuş . Tam da istenildiği gibi.
Bu yarışmaya talip olan üyelerimiz mi var
Muneden cımbız yedim, o günden beri psikolojim kötü deseniz almazlar mı acaba? Kötü kalpli müdirenin üyelere zulmü tutmaz mı?
Selçuk Yöntem bana çok naif biri gibi gelir hep, belki isteği dışında sordurulmuştur.
Abim yedek yarışmacı olarak gitti,eşim abimim yanında eşlik olmak için gitti.Abim yarışmacı olamasa da eşimi seyirciler arasında görmek hoştu.
Abim yedek yarışmacı olarak gitti,eşim abimim yanında eşlik olmak için gitti.Abim yarışmacı olamasa da eşimi seyirciler arasında görmek hoştu.
Bu forumdan mı,kim O?O daha fena be , yedek ol ama yarışama .
Benimde bu forumdan çok sevdiğim bi dostum katılmıştı , onu izledim keyifle .
Benide ararlarsa haber veririm , reytingim bol olsun
Başvuru formunda yazılıyor tüm bunlar. Sanmıyorum ki yöntem'in konudan haberi olmasın. Zaten öyle bir geçmişi olduğu için oturtuyorlar o kızı o koltuğa.
Hep rating savaşları bunlar.
o değil de bu yarışmaya katılanların twitter da ne geyiği yapılıyor ha
hayatınıza aksiyon katmanız lazım demekki :)Sormuş olsalar bile söylemek istemese o yayına çıkamazdı muhtemelen.
Yüzlerce başvuru yaptık eşimle birlikte bu yarışmaya. Sıradan insanlar olduğumuz için çağırılmıyoruz heralde.
hayatınıza aksiyon katmanız lazım demekki :)