Selçuk yöntem'in o sorusu tepki çekti

ben de form doldurmuştum bi zamanlar
ama hiçbir zaman hakkıyla doldurmadım o formu:) asla da doldurmam:p

Enerjisi müthiş bi kız . Umarım ideallerine kavuşur .

Bende bu yarışmaya taaa gazeteler başvuru kuponları dağıttığı yıllardan beri katılmak için uğraşırım . Daha arayan olmadı .

Ya hikayen olacak ya daha önce başka yarışma prog. mına katılmış , alışık olma durumun olacak . Selinin hikayeside bilinerek çağrılmış , üzerinden bir soru ile de sosyal medyada çok konuşulur olmuş . Tam da istenildiği gibi.
Abim yedek yarışmacı olarak gitti,eşim abimim yanında eşlik olmak için gitti.Abim yarışmacı olamasa da eşimi seyirciler arasında görmek hoştu.:KK45:

Bu yarışmaya talip olan üyelerimiz mi var:kahve:
Muneden cımbız yedim, o günden beri psikolojim kötü deseniz almazlar mı acaba? Kötü kalpli müdirenin üyelere zulmü tutmaz mı?
Selçuk Yöntem bana çok naif biri gibi gelir hep, belki isteği dışında sordurulmuştur.

:KK70: mantıklı bence mapustan yrni çıkmış bir mağdure olarak başvurayım bari :KK48:

Hâlbuki bir şey dememiştim selçuk ağbi sadece acınacak haldeler demiştim çoh da iyi niyetlydim ama zalım müdüre tuttuğu gibi attı beni mapusa :mapus: konuşma metnim de bu olsun :KK48:

Abim yedek yarışmacı olarak gitti,eşim abimim yanında eşlik olmak için gitti.Abim yarışmacı olamasa da eşimi seyirciler arasında görmek hoştu.:KK45:

O daha fena be , yedek ol ama yarışama .

Benimde bu forumdan çok sevdiğim bi dostum katılmıştı , onu izledim keyifle .

Benide ararlarsa haber veririm , reytingim bol olsun :KK48:

beni cagırmıslardı buna gidemedim maalesef o sıra sehir dısındaydım oncesinde baska yarısmayada gittim mulakata girdim hatta sonrasında o yarısma tatile girdi baska yarısma icin gelin dediler yook dedim:) mulakatta zaten sorular sorup videoya cekiyorlar hayatınızda unutamadıgınız birsey ilginc huyunuz vs vs

Başvuru formunda yazılıyor tüm bunlar. Sanmıyorum ki yöntem'in konudan haberi olmasın. Zaten öyle bir geçmişi olduğu için oturtuyorlar o kızı o koltuğa.

Hep rating savaşları bunlar.

Benim de aklıma geldi de, Selçuk Yöntem'e konduramadım. Kenan Işık olsa eminim ki daha profesyonel olduğu için kesinlikle ağzından böyle bir soru kaçırmazdı. Ben yinede iyi niyetle düşünmeye çalışıyorum S.Yöntem hakkında da.

ee kotu bırsey yokkı
neden cezaevıne gırdıgını sormasında ne var
her gelen yarısmacıya soruyor kızın hayat hıkayesı dıkkat cekıcıymıs
adamda kotu nıyet yok

Öğretmen kızımıza bayıldım yalnız. Ne kadar idealist ve çıtı pıtı. Allah yolunu açık etsin.

X