• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tıp fakültesi hayalim

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :)
Ben de hazırlanmaya başladım. Bu başlık altında veya özel mesaj yoluyla biribirimizi motive edebiliriz arasıra. Tekrar hazırlanan herkese sınavda başarılar dilerim.kolay gele arkadaşlar :)
İnşaat Mühendisliğinde son senen galiba.
Birkaç yorum öncesinde sen de yazmışsın.
Bence de "bırakma!"
Ne olur ne olmaz. TIP zor gelir de okuyamazsın falan o zaman elinde "İnşaat Mühendisliği" diploman olur bari.
:34:

Başarılar dilerim. Her şey gönlünce olsun. :34:

selam,benim kardeşim isteyerek bilerek turizm işletmeyi okudu sonra iktisat ve severek isteyerek turizm sektöründe çalışıyordu ama
son yıllarda içini kemiren bir şey oldu doktor olmak
30 yaşında evli çalışan bir anne.. bu kadar yoğun hayatına rağmen çok inatla hırsla sınavlara hazırlanıp tıp okumaya karar verdi.
ondaki o azimi gördükçe şaşırıyorum

bence neden olmasın
bir kere yaş olayını hiç takma bu hayatta kimin ne kadar yaşacağı belli değilki
ben senin yerinde olsam eğerki gerçekten istiyorsam kesinlikle sınava girerdim

selam,benim kardeşim isteyerek bilerek turizm işletmeyi okudu sonra iktisat ve severek isteyerek turizm sektöründe çalışıyordu ama
son yıllarda içini kemiren bir şey oldu doktor olmak
30 yaşında evli çalışan bir anne.. bu kadar yoğun hayatına rağmen çok inatla hırsla sınavlara hazırlanıp tıp okumaya karar verdi.
ondaki o azimi gördükçe şaşırıyorum

bence neden olmasın
bir kere yaş olayını hiç takma bu hayatta kimin ne kadar yaşacağı belli değilki
ben senin yerinde olsam eğerki gerçekten istiyorsam kesinlikle sınava girerdim

Hazırlanıyor mu? Yoksa okuyor mu şu anda.

yok canım hazırlanıyor şuan.ama çok istekli azimli hırslı deli gibi çalışıyor,çantasında hep soru kitapçıkları var yemek yaparken çocuk uyuturken bile soru çözüyo
Maşallah süphanallah.
Kendimden utandım.
Çalışıyor demiştiniz. Nasıl okuyacak?
Kendim için soruyorum bunu.

Maşallah süphanallah.
Kendimden utandım.
Çalışıyor demiştiniz. Nasıl okuyacak?
Kendim için soruyorum bunu.

söyle planlıyor
işini bırakacak,işi çok rahat şuan işyerindede ders çalışıyor.
eşinin maddi durumu fena değil, eşide destekliyor zaten
oğlu var 1 tane okula gidiyor
adanada yaşıyorlar.. sadece iki tercih yapabilecek
çukurova ve mersin üniversitesi
yani çok çalışıyor,ne diyeyim allah emeklerini boşa çıkarmasın
çünkü çocuklar gibi seviniyor istiyor çok istiyor

söyle planlıyor
işini bırakacak,işi çok rahat şuan işyerindede ders çalışıyor.
eşinin maddi durumu fena değil, eşide destekliyor zaten
oğlu var 1 tane okula gidiyor
adanada yaşıyorlar.. sadece iki tercih yapabilecek
çukurova ve mersin üniversitesi
yani çok çalışıyor,ne diyeyim allah emeklerini boşa çıkarmasın
çünkü çocuklar gibi seviniyor istiyor çok istiyor
Amin! Amin! Allah'ım emeklerinin karşılığını versin inşallah. :34:

Kızlar teknik üniversitede inşaat mühendisliği okuyorum. Bitince sınava tekrar hazırlanmak istiyorum. 26 yaşında tıp fakültesine başlamak fikri saçma mı sizce? Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Şimdiden teşekkür ederim :)

26 yaşındasın hayatın çok çok başındasın fikrin hiç de saçma değil, senin yerinde olsam hiç düşünmez bu hayalimi gerçekleştirmek için elimden geleni yapardım. umarım herşey gönlünce olur

merak ettim de arkadaş başladı mı acaba benim de buna benzer bir düşüncem var da cevap verebilirseniz sevinirim. acil

Kızlar teknik üniversitede inşaat mühendisliği okuyorum. Bitince sınava tekrar hazırlanmak istiyorum. 26 yaşında tıp fakültesine başlamak fikri saçma mı sizce? Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Şimdiden teşekkür ederim :)
girebildin mi tip fakultesine ne oldu acaba? acil

ben de önlisanstan mezunum ve bu yıl atanma ihtimalim yüksek.. dgs ile hemşireliği kazanmıstım ama 4 yıl daha okunacakmış o yuzden bıraktım.. 4 yıl hemşirelik okuyacağıma tıp okurum diye düşündüm... yaş 23.. şimdi hem memurluk yapıp hem de tıp için sınava çalışılabilir mi.. kazanma şansım olur mu?.. zaten 2 yıl veya 3 yıl gibi sonra okurum tıpı.. kazanmak için bu kadar yıl çalışmam lazım.. hem pek temelim de yok.. sadece ygs matematiğim çok iyi.. 456 puana ihtiyacım var kendi memleketimde okumayı düşünüyorum.. hem çalışıp hem okuma konusunda ne düşünüyorsunuz... zaten tıp fakültesini kazandığım sıralar birini bulup evlenmeyi de düşünüyorum.. Eğer tıp okumazsam ömrümün sonuna kadar içimde kalacak.. üzülmek istemiyorum.. benm de en buyuk hayallerimden biri tıp okumak... doktor olmak... bir imkansızı başarmak nasıl bir duygu merak ediyorum açıkçası

Back