- Konu Sahibi zarpanditt
-
Ya aslında çalışarak okumak istiyorum. Yani ilk 3 dönem çalışarak okusam son 3 sene mesleği bıraksam olur mu? Tıpta okuyanlar bilir. Yardımcı olabilir misiniz
öyle bir şey yapmaktansa şu an derslerine çalışırken bir yandan da ygs ye hazırlanmayı denesen. henüz bilgilerin tazeyken. :)
Son sene ktü tıp için hazırlanacam zaten ama çalışmam da gerekli. Burs falan bulabilirsem belki gerek kalmaz ama kazandıktan sonra arkası gelir herhalde. Hocalar iyi niyetli yaklaşırlar diye düşünüyorum ama durum benim düşündüğümden farklı da olabilir
Cerrahpaşada okuyup 3 sene okula uğramayanlar varmış. Ben ktü istiyorum ama tıptaki arkadaşlarım hocalarla görüşmem gerektiğini söylüyor. Denemekte fayda var. Seneye gireceğim galiba sınava, bakalım.
kimse iyi niyetli yaklaşmaz :)
sözlülerde filan gayet de bildiğin halde çatır çatır bırakıolar
kaldı ki devamsızlık yapılacak
benim arkadas bu sene basladı tıp a kendisi 83lü ve endüstri mühendisi
ayrıca bende insaat mühendisiyim devlette calısırsan iyi bi meslek ama özelde iskence diyebilirim okumaya zamanın yetmez
yerinde olsam bırakrdım en güzel meslek doktorluk bana göre emeginin karsılıgını alıyosun en azından
mühendisligin degeri kalmadı zaten ama doktorluk her daim gözde
laftan lafa atlıyorum ama arkadasın abisi 3.sınıfta elektrik-elektronik müh bırakıp gata tıppı kazandı buda kulagına küpe olsun basarılarının devamını dilerim hersey gönlünce olsun
Kızlar teknik üniversitede inşaat mühendisliği okuyorum. Bitince sınava tekrar hazırlanmak istiyorum. 26 yaşında tıp fakültesine başlamak fikri saçma mı sizce? Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Şimdiden teşekkür ederim :)
Yazını yeni gördüm bende yazmak istedim. Ben şu an adalet 2. sınıf öğrencisiyim bu yıl dgs sınavına girip hukuk için çabalıyorum. Allah' ın izniyle kazanırsam hukuku tekrar 1. sınıftan okuyacağım hiç sınıfta kalmadan bitirirsem 23 yaşında mezun olucam. 1,5 yılda stajı ortalama 25 yaşımda mezun olucam ve hiçbir hayal için hiçbir şey geç değildir diye düşünüyorum
Umarım kazanırsın canım. Başarılar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?