- 30 Mart 2009
- 13.967
- 62.693
Amin cok tesekkurlerBen suanda hap kullanıyorum düşünüyorum yenı oldugu ıcın arastırıyorum. Cocuklarınız ıcın con sevındım hep öyle olsunlar tüm hastalıklar uzak dursun ınsallah rabbım korusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cok tesekkurlerBen suanda hap kullanıyorum düşünüyorum yenı oldugu ıcın arastırıyorum. Cocuklarınız ıcın con sevındım hep öyle olsunlar tüm hastalıklar uzak dursun ınsallah rabbım korusun
Merhabalar gebelikte şeker tabletimi kullandınız?Hamileligin sonlarinda hap yeterli olmadi, insuline gectim. Dogumdan sonra kullanmadim insulin, cocuklarin da masallahi var
EvetMerhabalar gebelikte şeker tabletimi kullandınız?
Ya hangisini
Bende tip 2 diyabet hastasıyım diamıcron ve synjardn kullanıyordum. 28 kasımda gebe olduğumu öğrenir öğrenmez kesip insüline başladım.
İlac soylemem ne kadar dogru olur bilemiyorum. Sonucta herkesin bunyesi ve seker degeri farkli. Bebegibiz hayirli olsunYa hangisini
Teşekkür ederim rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ben bir şey soracam insüline ne zaman vücut alışır acaba ben çok sıkı bir diyet yapmama rağmen bebeği öğrendiğim ilk günden beri 10 ünite yapılıyor yine şekerim yüksek geliyor anlamadım gittiİlac soylemem ne kadar dogru olur bilemiyorum. Sonucta herkesin bunyesi ve seker degeri farkli. Bebegibiz hayirli olsun
Ben 31-32. Haftalarda baslamistim insuline. Normalde alisma sureci olmaz hemen dusurur insulin. Muhtemelen yetmiyordur 10 uniteTeşekkür ederim rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ben bir şey soracam insüline ne zaman vücut alışır acaba ben çok sıkı bir diyet yapmama rağmen bebeği öğrendiğim ilk günden beri 10 ünite yapılıyor yine şekerim yüksek geliyor anlamadım gitti
Ben tip2 diyabet ve poliklinik overdim. Bunun yanında kiloluydum ve psikiyatri ilacı kullanıyordum. 3 yıl kadar bebek istemedim. Sonra eşimin baba olma isteği beni cesaretlendirdi.Doktora gittim hamilelik ufukta bu şartlarda gözükmüyodu. Kilo ve poliklistik over engeldi. Moral ve pozitif psikolojik olarak hazir olma durumu çok önemli. Birilerinden bebek olması için Meryem süresi yüzü suyu hürmetine dua edildiğini duymuştum. İnanmasam da bu tarz seylere(bu arada ilahiyat lisans mezunuyum) bir ay falan her gün ya dinledim ya okudum. Zayıflamak için ip ağlayacaktım. Dur bi test yapayım bebek varsa zararı olmasın diye test yaptım. Aaa çift çizgi... 1. 5 aylık Hamd olsun Rabbıme. Psikiyatri ilacını kestim insüline başladım sağlıklı beslenme. 2 haftada bir kontrol. Börek dükkanı olduğu için mecburiyetten çalıştım. Bebeğin suyu azaldıkça 4 kez 4er kilo serumla damardan su takviyesi yapıldı. 38. Haftada nur topu gibi oğlumu kucakladim çok şükürler olsun. Darısı başina. Şimdi 14 aylik. Kardeşi olsun istiyorum inşallah. Doktorum perinatoloji uzmanıyım. Diyabet hastaları beslenmeye dikkat etmezse düşük riski ve kalbinde problem çıkma ihtimali var beslenmeye dikkat. 2 defa da fetal kalp görüntülenmesi yapıldı 5 yada 6 aylıkken maşallah sapasağlam.Allah her şeyden korusun yavrularimiziMerhaba,
Ben 7 senedir tip1 diyabet hastasiyim. Esimle cocuk sahibi olmak istiyoruz. Ancak seker hastasi kadinlarda tecrubesi olan bir doktor henuz bulamadim. Istanbul’da (avrupa/anadolu fark etmez) tavsiye edebileceginiz bir doktor var mi? ( butce sorun degil)
Bazı şeyleri yanlış yazmışım. Cümlenin akışından anlarsınızBen tip2 diyabet ve poliklinik overdim. Bunun yanında kiloluydum ve psikiyatri ilacı kullanıyordum. 3 yıl kadar bebek istemedim. Sonra eşimin baba olma isteği beni cesaretlendirdi.Doktora gittim hamilelik ufukta bu şartlarda gözükmüyodu. Kilo ve poliklistik over engeldi. Moral ve pozitif psikolojik olarak hazir olma durumu çok önemli. Birilerinden bebek olması için Meryem süresi yüzü suyu hürmetine dua edildiğini duymuştum. İnanmasam da bu tarz seylere(bu arada ilahiyat lisans mezunuyum) bir ay falan her gün ya dinledim ya okudum. Zayıflamak için ip ağlayacaktım. Dur bi test yapayım bebek varsa zararı olmasın diye test yaptım. Aaa çift çizgi... 1. 5 aylık Hamd olsun Rabbıme. Psikiyatri ilacını kestim insüline başladım sağlıklı beslenme. 2 haftada bir kontrol. Börek dükkanı olduğu için mecburiyetten çalıştım. Bebeğin suyu azaldıkça 4 kez 4er kilo serumla damardan su takviyesi yapıldı. 38. Haftada nur topu gibi oğlumu kucakladim çok şükürler olsun. Darısı başina. Şimdi 14 aylik. Kardeşi olsun istiyorum inşallah. Doktorum perinatoloji uzmanıyım. Diyabet hastaları beslenmeye dikkat etmezse düşük riski ve kalbinde problem çıkma ihtimali var beslenmeye dikkat. 2 defa da fetal kalp görüntülenmesi yapıldı 5 yada 6 aylıkken maşallah sapasağlam.Allah her şeyden korusun yavrularimizi
Merhaba. Rıza Madazlı var, Hazal Kaya'nın doktoru. Hazal Kaya da tip 1 li ve şu an 2. gebeliği. Ben de tip 1 liyim bu yüzden takip ediyordum. İnternete yazın iletişim bilgilerini bulabilirsiniz.Merhaba,
Ben 7 senedir tip1 diyabet hastasiyim. Esimle cocuk sahibi olmak istiyoruz. Ancak seker hastasi kadinlarda tecrubesi olan bir doktor henuz bulamadim. Istanbul’da (avrupa/anadolu fark etmez) tavsiye edebileceginiz bir doktor var mi? ( butce sorun degil)
Allah bağışlasın sağlıkla büyüdün inşallah. Perinatolog musunuz? Sizinle aynı durumdayım görüşmek isterim belki de şifama vesile olursunuz?Ben tip2 diyabet ve poliklinik overdim. Bunun yanında kiloluydum ve psikiyatri ilacı kullanıyordum. 3 yıl kadar bebek istemedim. Sonra eşimin baba olma isteği beni cesaretlendirdi.Doktora gittim hamilelik ufukta bu şartlarda gözükmüyodu. Kilo ve poliklistik over engeldi. Moral ve pozitif psikolojik olarak hazir olma durumu çok önemli. Birilerinden bebek olması için Meryem süresi yüzü suyu hürmetine dua edildiğini duymuştum. İnanmasam da bu tarz seylere(bu arada ilahiyat lisans mezunuyum) bir ay falan her gün ya dinledim ya okudum. Zayıflamak için ip ağlayacaktım. Dur bi test yapayım bebek varsa zararı olmasın diye test yaptım. Aaa çift çizgi... 1. 5 aylık Hamd olsun Rabbıme. Psikiyatri ilacını kestim insüline başladım sağlıklı beslenme. 2 haftada bir kontrol. Börek dükkanı olduğu için mecburiyetten çalıştım. Bebeğin suyu azaldıkça 4 kez 4er kilo serumla damardan su takviyesi yapıldı. 38. Haftada nur topu gibi oğlumu kucakladim çok şükürler olsun. Darısı başina. Şimdi 14 aylik. Kardeşi olsun istiyorum inşallah. Doktorum perinatoloji uzmanıyım. Diyabet hastaları beslenmeye dikkat etmezse düşük riski ve kalbinde problem çıkma ihtimali var beslenmeye dikkat. 2 defa da fetal kalp görüntülenmesi yapıldı 5 yada 6 aylıkken maşallah sapasağlam.Allah her şeyden korusun yavrularimizi