Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcınız olsun umarım en kısa zamanda gebe kalırsınız. Maalesef bu konuda bir bilgim yok yardımcı olamayacağım ama size dua etmek istedim. Rabbim size de bir bebek nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasınMerhaba,
Ben 7 senedir tip1 diyabet hastasiyim. Esimle cocuk sahibi olmak istiyoruz. Ancak seker hastasi kadinlarda tecrubesi olan bir doktor henuz bulamadim. Istanbul’da (avrupa/anadolu fark etmez) tavsiye edebileceginiz bir doktor var mi? ( butce sorun degil)
Kağan kocatepe istanbulda yutubdan izle iletişim bilgileri de var zatenMerhaba,
Ben 7 senedir tip1 diyabet hastasiyim. Esimle cocuk sahibi olmak istiyoruz. Ancak seker hastasi kadinlarda tecrubesi olan bir doktor henuz bulamadim. Istanbul’da (avrupa/anadolu fark etmez) tavsiye edebileceginiz bir doktor var mi? ( butce sorun degil)
Ben tip 2’yim. Kadin dogumcum ve endokrinolog birlikte takip etti. 2 bebem varMerhaba,
Rabbim yar ve yardımcın olsun bu konuda bilgim yok Rabbim sana acil şifalar versin hayrlı zamanda Salih veya Saliha hayrlı evlatlar nasip etsinMerhaba,
Heyyy masaallah ne güzel ozaman anne adayına müjde oda olabilir güzel doktor takibiyle ....Ben tip 2’yim. Kadin dogumcum ve endokrinolog birlikte takip etti. 2 bebem var
Merhaba. Ben de tip 1 diyabetliyim. İstanbul Beylikduzu'de Prof. Dr. Işık Üstüner'e gidiyorum. Daha once tip 1 diyabetli arkadaslarim gitmisti. Memnun kaldilar. Ben de suanda 7+5 haftalik gebeyim. İnsallah hayallerimize kavusuruz. Herkesin dualari kabul olur.Merhaba,
Merhaba,
Ben 7 senedir tip1 diyabet hastasiyim. Esimle cocuk sahibi olmak istiyoruz. Ancak seker hastasi kadinlarda tecrubesi olan bir doktor henuz bulamadim. Istanbul’da (avrupa/anadolu fark etmez) tavsiye edebileceginiz bir doktor var mi? ( butce sorun degil
canım keşke bilgim olsaydı da seninle paylaşsaydım çok geçmiş olsunMerhaba,
Ankara'da yaşıyorum Memorial Ankara'ya gidiyorum çok memnunum İstanbul'da da var Memorial tavsiye ederim oradaki doktorlar nasıldır bilmem ama burda çok güzel ilgileniliyoMerhaba,
Hamılelık sırasında herhangı bır durum oldumu acaba. Hamıle kalmaya korkuyorum bende tip 2 dıyabet var yenı teshıs konuldu suan sekerıö cok normal duzeyde bıraz deneyımlerınızı paylasırmısınızBen tip 2’yim. Kadin dogumcum ve endokrinolog birlikte takip etti. 2 bebem var
Hamilelikte diyet ve hap, sonrasinda da insulinle devam ettim. İki hamileligimde de 5’er kilo aldim. Sekerim surekli takip ediliyordu. Bu kadarHamılelık sırasında herhangı bır durum oldumu acaba. Hamıle kalmaya korkuyorum bende tip 2 dıyabet var yenı teshıs konuldu suan sekerıö cok normal duzeyde bıraz deneyımlerınızı paylasırmısınız
Unsılın doğumdan sonra mı devam ettın hamıleykenmi. Pekı cocuklarınızda herhangı bır problem varmı saglık acısındanHamilelikte diyet ve hap, sonrasinda da insulinle devam ettim. İki hamileligimde de 5’er kilo aldim. Sekerim surekli takip ediliyordu. Bu kadar
Hamileligin sonlarinda hap yeterli olmadi, insuline gectim. Dogumdan sonra kullanmadim insulin, cocuklarin da masallahi varUnsılın doğumdan sonra mı devam ettın hamıleykenmi. Pekı cocuklarınızda herhangı bır problem varmı saglık acısından
Ben suanda hap kullanıyorum düşünüyorum yenı oldugu ıcın arastırıyorum. Cocuklarınız ıcın con sevındım hep öyle olsunlar tüm hastalıklar uzak dursun ınsallah rabbım korusunHamileligin sonlarinda hap yeterli olmadi, insuline gectim. Dogumdan sonra kullanmadim insulin, cocuklarin da masallahi var