Tiorid gebeliğe engel mi?

Yok düşükten sonra maalesef başladım Su an kullanıyorum ve kullanmaya devam edeceğim geleck ay geri gidip tahlil yapacağım ay da bir kere
he simdi anladım. çok gecmis olsun. dediğim gibi ben gebelikte başladım ilaca ve 1 ayda düstü değerim. su an iyi gidiyoruz. insallah sizde de ilaç güzel etki gösterir.

hamilelikte yükselir. benimki de yükselmişti. tiroid ilacı kullanıyorum su an. doğuma kadar da kullanıcam. büyük ihtimalle size de ilaç verilecek. ben 2.5 aydır kullanıyorum su an için. doktorunuza sonucları gösterin ilk fırsatta. gözardı edilemeyecek bir durum. tedavisi kolay ama edilmezse sonucları kötü olur bebek için.
Folik asit filan kullandın mi

kullandım. gebelik öncesi 8 ay kullandım. gebeliğin başından beri farklı markalarla ama yine folik asitlerle devam ediyoruz. su an 18 haftalığız.
Analdim ben de başlasım doktor yazmıştı ama kullanmadım iki kere içtim sedece doktorda o zaman gebe kalmadan önce başlmam gerektiğini söylemişti ama bir yandan demir eksikliği ilacı içiyorum sorun olmaz mı ?

Analdim ben de başlasım doktor yazmıştı ama kullanmadım iki kere içtim sedece doktorda o zaman gebe kalmadan önce başlmam gerektiğini söylemişti ama bir yandan demir eksikliği ilacı içiyorum sorun olmaz mı ?
yok yok olmaz. ben de demir ve d vitamini içiyordum folik asitin yanında. doktora sorduğumda daha iyi olur demişti. d vitamini ile demir ilacını ben 3 ay kullandım ama. dahiliye doktorum sonrasında bırakmamı istedi. su an doktorum tekrar d vitamini de içeren bi vitamin verdi.

siz de doktorunuzun söylediği şekilde ilerleyin. inşallah sağlıklı, güzel bir sekilde ilerler her sey sizin için 🙏🏻🥰

Allahın izniyle sizin değer de düşer .
İnşallah bebeğide sağıkla hayırlısı ile kucağınıza alırsınız.
Rahimde biraz önce sızlama oldu ve bir kaç gündür göğüs hasasiyeti var sence olabilir mi? Ne zaman yapılır test birde son adetin günüde belli değil doktor her şey temiz ilişki yaşayabilirsiniz dedi

3.8mm çıktı normal mi?
Ben hamileyken tiroid hastası olduğumu öğrendim. Çıkan değer 140'dı . Acilen ilaca başladım, hızla değer düştü.Yüksek doz ilaç kullandım. Ömrümün soruna kadar kullanıcam. Allah'a şükür bebeğinde sorun yok. Lütfen ilacı ve kontrollerinizi aksatmayın.

Ben hamileyken tiroid hastası olduğumu öğrendim. Çıkan değer 140'dı . Acilen ilaca başladım, hızla değer düştü.Yüksek doz ilaç kullandım. Ömrümün soruna kadar kullanıcam. Allah'a şükür bebeğinde sorun yok. Lütfen ilacı ve kontrollerinizi aksatmayın.
Geçmiş olsun gebeiyken içince bir şey olmuyor bebeğe zararı olmaz dimi

Doktorlarım eğer ilaca hemen başlamazsan bebeği kaybedersin düşer demişlerdi. Allah'a şükür bizde sıkıntı olmadı. Bebeğim 2 yaşında . Eğer içiniz rahat etmiyorsa bir doktorla sınırlı kalmayın. Başka doktorlara da gidin.

yok yok olmaz. ben de demir ve d vitamini içiyordum folik asitin yanında. doktora sorduğumda daha iyi olur demişti. d vitamini ile demir ilacını ben 3 ay kullandım ama. dahiliye doktorum sonrasında bırakmamı istedi. su an doktorum tekrar d vitamini de içeren bi vitamin verdi.

siz de doktorunuzun söylediği şekilde ilerleyin. inşallah sağlıklı, güzel bir sekilde ilerler her sey sizin için 🙏🏻🥰
Tiorid ilacın dozunu kim artırır dahiliye mi kadın doğum doktoru mu?

Olmaz. Bazı ilaçlar mutlaka kullanılmalı. Gebelerin içebildiği ilaçlar var bu da onlardan biri. Aç karna sabah yanında başka hiçbir ilaç almadan ilk bunu içmeli 45 dk 1 saat sonra birşeyler yemelisin. Doğru kullanırsan ilaç işe yarar. Referans aralığından daha düşük 2.5 altı olması isteniyor gebe kalmak için. Ayrıca folik asit aşırı önemli. depoların dolu olmayınca çocukta eksikliğinde ne oluyor netten aç bak fotolara.

Olmaz. Bazı ilaçlar mutlaka kullanılmalı. Gebelerin içebildiği ilaçlar var bu da onlardan biri. Aç karna sabah yanında başka hiçbir ilaç almadan ilk bunu içmeli 45 dk 1 saat sonra birşeyler yemelisin. Doğru kullanırsan ilaç işe yarar. Referans aralığından daha düşük 2.5 altı olması isteniyor gebe kalmak için. Ayrıca folik asit aşırı önemli. depoların dolu olmayınca çocukta eksikliğinde ne oluyor netten aç bak fotolara.
Öyle yapıyorum sabah namazına kalktım da içiyorum en az 50 dakika sürüyor sonr geri yatıyorum

Hamileysen bu cok normal yükseklik gebelikte hormonlar yüksek görünüyor doğal olarak iki canlısın tiroid hormonu her kadında hamileyken ikiye katlanır ve doğuma kadar ilaçla devam edilir sonrası takip ediliyor nen hamile değilim ama yıllardır kullanıyorum tiroid hastasıyım dikkat etmek gerekiyor

X