- 17 Temmuz 2022
- 773
- 21
- 24
- Konu Sahibi Sevimsizpamukseker
3.8mm çıktı normal mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
0.27-4,20 en son boyledi geçen aytsh değeri kaç? gebeliğe değil ama sağlıklı gebeliğe engel. düsüklere, erken doğumlara veya gelişim geriliğine sebep olabiliyor. o yüzden doktorlar bunu düzeltmeden gebelik yasamanızı önermez.
Kanser filan deniyor yüksek olursa internette2.5 altı olması istenir gebelik planlanıyorsa. Bebek sağlığı için gerekli bu. Zihinsel problemlere yol açabiliyor diye biliyorum.
Değeri mi ölçüsü mm olarak mı?2.5 altı olması istenir gebelik planlanıyorsa. Bebek sağlığı için gerekli bu. Zihinsel problemlere yol açabiliyor diye biliyorum.
bu referans değeri olmalı. sonucunuz böyle aralıklı çıkmaz. bu sekilde.0.27-4,20 en son boyledi geçen ay
Doktor iç dahili de ondan düşük olmaz dedi çünkü çok yüksek değil demiştiBenim değerim en son 2 ye düştü temmuzda baktılar.
ilaca devam edecem tabi doğuma kadar .
Fazla yüksek olmadığı takdirde bir sıkıntı olmaz.Doktor iç dahili de ondan düşük olmaz dedi çünkü çok yüksek değil demişti
Hamileyken böyledirbu referans değeri olmalı. sonucunuz böyle aralıklı çıkmaz. bu sekilde.
Hamile kailnca yükselmişFazla yüksek olmadığı takdirde bir sıkıntı olmaz.
Benim endokrin doktoru takip ediyor .
2 ayda bir değerlerimi.
Tsh ama tabi gebelik olursa t4 filan da değerle diriyolarDeğeri mi ölçüsü mm olarak mı?
Anladım evet.Hamile kailnca yükselmiş
hamilelikte yükselir. benimki de yükselmişti. tiroid ilacı kullanıyorum su an. doğuma kadar da kullanıcam. büyük ihtimalle size de ilaç verilecek. ben 2.5 aydır kullanıyorum su an için. doktorunuza sonucları gösterin ilk fırsatta. gözardı edilemeyecek bir durum. tedavisi kolay ama edilmezse sonucları kötü olur bebek için.Hamileyken böyledir
Eki Görüntüle 3475429
Ondan bir ay önce de böyle
Eki Görüntüle 3475430
Ondan öncede böyle
Eki Görüntüle 3475431
Anladım ben düşük yaptıktan sonra maalesef başladım su an çok tedirginim ama acaba sağlıklı olur mu diye sorun olur mu diye tedirginim korkuyorum herşey Allah'ın elinde ama korku varAnladım evet.
Benimkini gebelik takibinde gördüler ilk mart ayında hemen ilaca başladık .
Vakit kaybı olmasın diye.
Yok düşükten sonra maalesef başladım Su an kullanıyorum ve kullanmaya devam edeceğim geleck ay geri gidip tahlil yapacağım ay da bir kerehamilelikte yükselir. benimki de yükselmişti. tiroid ilacı kullanıyorum su an. doğuma kadar da kullanıcam. büyük ihtimalle size de ilaç verilecek. ben 2.5 aydır kullanıyorum su an için. doktorunuza sonucları gösterin ilk fırsatta. gözardı edilemeyecek bir durum. tedavisi kolay ama edilmezse sonucları kötü olur bebek için.
Allahın izniyle sizin değer de düşer .Anladım ben düşük yaptıktan sonra maalesef başladım su an çok tedirginim ama acaba sağlıklı olur mu diye sorun olur mu diye tedirginim korkuyorum herşey Allah'ın elinde ama korku var
İnşallah daha ortada bir şey yok ama ikimizde çok istiyoruz eşimleAllahın izniyle sizin değer de düşer .
İnşallah bebeğide sağıkla hayırlısı ile kucağınıza alırsınız.