Tiorid gebeliğe engel mi?

tsh değeri kaç? gebeliğe değil ama sağlıklı gebeliğe engel. düsüklere, erken doğumlara veya gelişim geriliğine sebep olabiliyor. o yüzden doktorlar bunu düzeltmeden gebelik yasamanızı önermez.

Eklentiler

• IMG_2407.jpeg
    IMG_2407.jpeg
    30,7 KB · Görüntüleme: 42
Hamileyken böyledir
Eki Görüntüle 3475429
Ondan bir ay önce de böyle

Eki Görüntüle 3475430

Ondan öncede böyle
Eki Görüntüle 3475431
hamilelikte yükselir. benimki de yükselmişti. tiroid ilacı kullanıyorum su an. doğuma kadar da kullanıcam. büyük ihtimalle size de ilaç verilecek. ben 2.5 aydır kullanıyorum su an için. doktorunuza sonucları gösterin ilk fırsatta. gözardı edilemeyecek bir durum. tedavisi kolay ama edilmezse sonucları kötü olur bebek için.

Anladım evet.
Benimkini gebelik takibinde gördüler ilk mart ayında hemen ilaca başladık .
Vakit kaybı olmasın diye.
Anladım ben düşük yaptıktan sonra maalesef başladım su an çok tedirginim ama acaba sağlıklı olur mu diye sorun olur mu diye tedirginim korkuyorum herşey Allah'ın elinde ama korku var

hamilelikte yükselir. benimki de yükselmişti. tiroid ilacı kullanıyorum su an. doğuma kadar da kullanıcam. büyük ihtimalle size de ilaç verilecek. ben 2.5 aydır kullanıyorum su an için. doktorunuza sonucları gösterin ilk fırsatta. gözardı edilemeyecek bir durum. tedavisi kolay ama edilmezse sonucları kötü olur bebek için.
Yok düşükten sonra maalesef başladım Su an kullanıyorum ve kullanmaya devam edeceğim geleck ay geri gidip tahlil yapacağım ay da bir kere

Anladım ben düşük yaptıktan sonra maalesef başladım su an çok tedirginim ama acaba sağlıklı olur mu diye sorun olur mu diye tedirginim korkuyorum herşey Allah'ın elinde ama korku var
Allahın izniyle sizin değer de düşer .
İnşallah bebeğide sağıkla hayırlısı ile kucağınıza alırsınız.

X