• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El TinyLoveOyunHalısı,Mothercare,İkea BOCİnin Odasından

Chiccomuz işte bu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 164

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 162
  • image.webp
    image.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 159
  • image.webp
    image.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 139
13.todz pusete takılabilen direksiyon

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 127
13.moonwalk yürütme apartı
14.puset için direksiyon yeni sahipleri için yola cıkmıstır:)

ya arkadaşlar satışla alakası yok ama uyku tulumu hiç kullanmadık biz :) bebeğin üstündekileri azaltıp yada çıtçıtlı badinin üzerine mi giydiriyorsunuz? yoksa pijamalarının üstüne mi ? komik bir soru oldu ama bilemedim

ya arkadaşlar satışla alakası yok ama uyku tulumu hiç kullanmadık biz :) bebeğin üstündekileri azaltıp yada çıtçıtlı badinin üzerine mi giydiriyorsunuz? yoksa pijamalarının üstüne mi ? komik bir soru oldu ama bilemedim

Çıttçıtlı badi giydirip üzerine uyku tulumunu giydiriyorum.pijama ile tam bedeni dar gelir büyük beden ise boydan uzun gelir.bir de çok sıcak olur terletir.biz mothercare kullanıyoruz diğerlerini bilmiyorum.

merhabalar, uyku tulumlarının toglarına göre değişiyor. ben ince pamuklu tulumun üstüne kullanmıştım ilk 6 ay, sonrasında zaten hareketlendiği için pek kullanamadık:)

Çıttçıtlı badi giydirip üzerine uyku tulumunu giydiriyorum.pijama ile tam bedeni dar gelir büyük beden ise boydan uzun gelir.bir de çok sıcak olur terletir.biz mothercare kullanıyoruz diğerlerini bilmiyorum.
Teşekkürler bilgi için :)

12. CONDERDE NEO TRAVEL SET PUSET, GRİ RENKLİ,
ARTIK BİZE KÜÇÜK GELİYOR:(

uyku tulumu duruyor mu acaba ankaradayım baska kalan hangı urunlerınız var?
merhabalar, kalanlar bunlar.
2.KİDBOO UYKU TULUMU,3.KİDBOO EMZİRME YASTIĞI,9.CLOUD-B UYKU ARKADASI,11.MOTHERCARE UYKU TULUMU, 12. CONDERDE NEO TRAVEL SET PUSET, GRİ RENKLİ
tinylove oyun halımız da var, lastikli mc pamuklu çarsaf, kidboo bornoz hatırladıklarım

Back
X