• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El TinyLoveOyunHalısı,Mothercare,İkea BOCİnin Odasından

Merhaba;

Ben Ankara'dayım. Elinizdeki ürünler hala duruyor mu? Özellikle İkea Alt Değiştirme Masası, Blossom Farm ve Tiny Love Oyun Halısı'na talibim iyi durumdalarsa. Fiyatın uyması durumunda diğer ürünlerinize de bakmak isterim.
Sizden cvp gelmedi

MErhaba kusra bakmayin aksam disardaydkta:) gelince uyuyakaldk yorulmusiz:KK43: yarin ariycammmmm
;) ben zaten yanlışlıkla kendi msjımı alıntılamışım.hiç acelesi yok problem değil

12.Arkadasım BOZO ayıcık, doğumgünü hediyelerimizden etiketi üzerinde hiç kullanılmadı. bu tarz konusan oyuncaklarımız olduğundan ziyan olsun istemedim. özellikleri bunlar; linki de atıyorum:

http://toystation.com.tr/arkadasim-bozo-ayicik.html

-1’den 10 a kadar saymayı İngilizce ve Türkçe öğretir
- 10 farklı şekli İngilizce ve Türkçe öğretir
- 10 farklı rengi İngilizce ve Türkçe öğretir
- Türkçe ve ingilizce şarkılar söyler
- Masallar anlatır
- Test fonksiyonu ile öğrendiklerini pekiştirir

Merhaba;

Ben Ankara'dayım. Elinizdeki ürünler hala duruyor mu? Özellikle İkea Alt Değiştirme Masası, Blossom Farm ve Tiny Love Oyun Halısı'na talibim iyi durumdalarsa. Fiyatın uyması durumunda diğer ürünlerinize de bakmak isterim.
1-2-5-6-8 uçtu,güle güle kullanın mutlu ve sağlıklı günlerde:KK66:

12.Arkadasım BOZO ayıcık, doğumgünü hediyelerimizden etiketi üzerinde hiç kullanılmadı. bu tarz konusan oyuncaklarımız olduğundan ziyan olsun istemedim. özellikleri bunlar; linki de atıyorum:

http://toystation.com.tr/arkadasim-bozo-ayicik.html

-1’den 10 a kadar saymayı İngilizce ve Türkçe öğretir
- 10 farklı şekli İngilizce ve Türkçe öğretir
- 10 farklı rengi İngilizce ve Türkçe öğretir
- Türkçe ve ingilizce şarkılar söyler
- Masallar anlatır
- Test fonksiyonu ile öğrendiklerini pekiştirir
Miniş miniş bir bebişe gitti

13.graco contour-geçen sene mothercare den satın alınmıştır. Bebisimiz minicikken 4moms mamaroo kullandığımızdan, sonrasında da daha büyük ikinci bir park Yatak kullandığımızdan yepyeni duruyor. Ankaradayiz, kargoyla ugrasmak yerine evimizden alabilirsiniz süper olur:KK46:

Eklentiler

• QZK1LMAPLPFXHYQ8.webp
    QZK1LMAPLPFXHYQ8.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 82
13.graco contour-geçen sene mothercare den satın alınmıştır. Bebisimiz minicikken 4moms mamaroo kullandığımızdan, sonrasında da daha büyük ikinci bir park Yatak kullandığımızdan yepyeni duruyor. Ankaradayiz, kargoyla ugrasmak yerine evimizden alabilirsiniz süper olur:KK46:

Kaca gidiyor bu aceba???

Merhaba, yatağın durumu nasıl acaba, yıpranma falan var mı?
Park yatagı toplasanız 20 kez kullanmamısıZdır.gecen sene panora mothercare den satın alındı.en ufak bir leke ya da hasar yok.bebişin odasında öylece duruyor.bebiş odasını kullanmadıgından tertemiz

graco contour park yatak ölçülerini soranlar için paylaşıyorum; sitesinden

Açık ebat:91cm*104cm*73cm
Kapalı ebat:85cm*23cm*23cm
Ağırlık:15.4kg
Ürün malzemesi: Hafif yumuşak metal&plastik enjeksiyon kasa
Garanti süresi: 2 yıl garanti/5 yıl hizmet garantisi
Aldığı ödüller: Made For Mums 4 Star.

Back
X