Bebek İkinci El TinyLoveOyunHalısı,Mothercare,İkea BOCİnin Odasından

2.kidboo uyku tulumu 30tl hiç kullanılmadı
3.kidboo emzirme yastığı 25 tl

4.blossom farm 60 tl
5.little circus koruyucu 20 tl
6.little circus perde 30 tl
7.little circus mat 15 tl
8.little circus cepli 15 tl

İyi Akşamlar gelizacım. Hepsi çok güzel canım, hepsini almak istiyorumm ama alt değişme için yerimiz yok, hersey cok temiz ve cici gözüküyor. Burdan da özellikle uyku Tulumu, Bariyer, cepli şeyi, yastığı istiyorumm yani istiyoruzzzzzz. Bebek de istiyooooooo. Bebişin in küçülenlerinden de istediklerim vardı ya öbür konuda onları birleştirelim lütfennnnn uygun fiyatlaa ama ve mesajlarına bak lütfennnnn

Fotosu, yoğun istek üzerine:)

4. ELC BLossom Farm, Koltuk, yatak artık ne olarak kullanırsanız herseye dönüşebiliyor

4. ELC BLossom Farm, Koltuk, yatak artık ne olarak kullanırsanız herseye dönüşebiliyor:)
http://www.babybunting.com.au/media...df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/9/3/93795.jpg

Eklentiler

• IMG_7773 (800x600).webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 147
  • IMG_7774 (600x800).webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 160
9.CLOUD_B UYKU ARKADAŞIM KUZUCUK, biz çok sevdik. herkese tavsiye. büyük olanı büyük kuzucuk bu koyuncuk:) 35.tl

Eklentiler

• IMG_7775 (600x800).webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 184
10.TinyLove OyunHalısı, tekmelemeli Kargo cok tutar, ankara tercih

2. KİDBOO, Traffic Jam Uyku Tulumu miniş bir bebişe gitti.

11. MOTHERCARE, Little Circus Uyku Tulumu, hiç kullanılmadı. Kışın olmazsa olmazı bence.
Omuz çıtçıtından itibaren 68 cm, 25 tl

Merhaba;

Ben Ankara'dayım. Elinizdeki ürünler hala duruyor mu? Özellikle İkea Alt Değiştirme Masası, Blossom Farm ve Tiny Love Oyun Halısı'na talibim iyi durumdalarsa. Fiyatın uyması durumunda diğer ürünlerinize de bakmak isterim.

Özelden msj attım

ben bu siteden aynı halıdan aldım 5 tl tuttu ptt kargo ile bilgi amaclı .

Merhaba burdab 5_6_8 duruyorsa almak istiyorummmmmm

Evet gordum oda cok guzel ama bize kucuk sanirim oglum 10 aylik? Digerleri nekdr oluyor ozelden yazarsanz sevinirimmm
24 aya kadar ama bazı bebişler uyku tulumunu sevmiyor, içinde sıkılıyorlar, daha önce uyku tulu kullandıysa ve ebiş sevdiyse öneririm. mesela bizim bebişin uykusu iyice ağırlaşınca içine koyuyoruz:) taktik geliştirdim bebişe karşı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…