4. ELC BLossom Farm, Koltuk, yatak artık ne olarak kullanırsanız herseye dönüşebiliyor:)
http://www.babybunting.com.au/media...df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/9/3/93795.jpg
İyi Akşamlar gelizacım. Hepsi çok güzel canım, hepsini almak istiyorumm ama alt değişme için yerimiz yok, hersey cok temiz ve cici gözüküyor. Burdan da özellikle uyku Tulumu, Bariyer, cepli şeyi, yastığı istiyorumm yani istiyoruzzzzzz. Bebek de istiyooooooo. Bebişin in küçülenlerinden de istediklerim vardı ya öbür konuda onları birleştirelim lütfennnnn uygun fiyatlaa ama ve mesajlarına bak lütfennnnn
Tek tek fiyatlandırdım. Ben de vaZgectim herkes tek tek almak istiyor:)Merhaba bunun tek fiyati nedir?
Özelden msj attımMerhaba;
Ben Ankara'dayım. Elinizdeki ürünler hala duruyor mu? Özellikle İkea Alt Değiştirme Masası, Blossom Farm ve Tiny Love Oyun Halısı'na talibim iyi durumdalarsa. Fiyatın uyması durumunda diğer ürünlerinize de bakmak isterim.
Maalesef hayırtiny love oyun halısı duruyor mu? duruyorsa ne kadar?
merhabalar, evet duruyor. Little circus uyku tulumumuz da varMerhaba burdab 5_6_8 duruyorsa almak istiyorummmmmm
Evet gordum oda cok guzel ama bize kucuk sanirim oglum 10 aylik? Digerleri nekdr oluyor ozelden yazarsanz sevinirimmmmerhabalar, evet duruyor. Little circus uyku tulumumuz da var
24 aya kadar ama bazı bebişler uyku tulumunu sevmiyor, içinde sıkılıyorlar, daha önce uyku tulu kullandıysa ve ebiş sevdiyse öneririm. mesela bizim bebişin uykusu iyice ağırlaşınca içine koyuyoruz:) taktik geliştirdim bebişe karşı:)Evet gordum oda cok guzel ama bize kucuk sanirim oglum 10 aylik? Digerleri nekdr oluyor ozelden yazarsanz sevinirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?