merhaba oğluma 3 ay önce aldığım oyun halısını satıyorum herşeyi yerli yerinde eksiği yok çok temiz duruyor 2 ay kullandık 1 aydır da mama sandalyesi aldım ona koyuyorum biraz da sıklıdı tabi ama 2 ay keyifle oynadı oğlum çok kucakçı gitgide de daha çok kucak istiyor şimdi 6 aylık 185 tl ye e bebek ten aldım şimi 110 tl ye veriyorum almak isteyen olursa mesaj yazabilir
Merhabalar,
Oyun Halısını sattınız mı acaba? Bebeğiniz oyun halısı ile ne kadar süre ile oynuyordu? Kaç aydan itibaren oynayabilir sizce benim kızım henz 2,5 aylık ama çevredeki biçok şeye ilgisi var,oyun halısı ilgisini çeker mi tam kestiremiyorum. Halının son fiyatı mıdır 110 tl.
bir üstte yazdım resim ekleyemedim buraya ama profilime bakarsanız orda oğlumun içinde olduğu 1 tane resim var buraya beceremedim ama..
110 zaten çok uygun bir fiyat ama 5 lira daha düşeyim 105 olsun ..
Merhabalar,
Oyun Halısını sattınız mı acaba? Bebeğiniz oyun halısı ile ne kadar süre ile oynuyordu? Kaç aydan itibaren oynayabilir sizce benim kızım henz 2,5 aylık ama çevredeki biçok şeye ilgisi var,oyun halısı ilgisini çeker mi tam kestiremiyorum. Halının son fiyatı mıdır 110 tl.
yok canım satmadım 2 gündür giremedim zaten foruma yazılanları yeni gördüm
oğlum ilk baştan http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/girlhahawq2.gifberi hep kucakçı ama içinde yine de 10-15 dk kendi başına oynuyordu yanında olunca çok daha fazla oynuyor aslan bir oyuncak var onunla aşk yaşıyorlardı resmen
2 aydan sonra oynar ben 3 aylıkken almıştım bir süre çok ilgisini çekiyor ama 1 aydır kaldırmıştım salona koymuştum geçen gün gördü yanında durdurdum uzun süre baktı sanırım özlemişti ama artık yürüteç alıcam zaptedemiyorum o yüzden satmak istiyorum evde yer kaplamasın
son fiyatta 105 olur daha da inersem çok ucuz olur
Merhabalar,
yok canım satmadım 2 gündür giremedim zaten foruma yazılanları yeni gördüm
oğlum ilk baştan http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/girlhahawq2.gifberi hep kucakçı ama içinde yine de 10-15 dk kendi başına oynuyordu yanında olunca çok daha fazla oynuyor aslan bir oyuncak var onunla aşk yaşıyorlardı resmen
2 aydan sonra oynar ben 3 aylıkken almıştım bir süre çok ilgisini çekiyor ama 1 aydır kaldırmıştım salona koymuştum geçen gün gördü yanında durdurdum uzun süre baktı sanırım özlemişti ama artık yürüteç alıcam zaptedemiyorum o yüzden satmak istiyorum evde yer kaplamasın
son fiyatta 105 olur daha da inersem çok ucuz olur