M masalindunyasi Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2013 2.632 174 123 İstanbul 3 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi JASPE #21 JASPE .!.: canım yarın Ataşehir'e gidicez. Orada buluşma senin için de uygunsa özelden telefon numaranı yaz, yarın seni arayayım. Genişletmek için tıkla... aaaaaaa olabilir tm yazarım ama mesaj yoluyla konualım şimdi müsait değilim
JASPE .!.: canım yarın Ataşehir'e gidicez. Orada buluşma senin için de uygunsa özelden telefon numaranı yaz, yarın seni arayayım. Genişletmek için tıkla... aaaaaaa olabilir tm yazarım ama mesaj yoluyla konualım şimdi müsait değilim
M masalindunyasi Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2013 2.632 174 123 İstanbul 3 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi JASPE #22 teve .!.: aaaaaaa olabilir tm yazarım ama mesaj yoluyla konualım şimdi müsait değilim Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar oyun halımızı elden aldık ve çook memnun kaldık,oğlum şuan oynamakla meşgul,çok ilgisini çekti maşallah.Jaspe çok teşekkür ediyoruz oğlum ve ben,iyi bir alışveriş oldu,inş başka alışverişlerde yine beraber oluruz,sevgilerimle.
teve .!.: aaaaaaa olabilir tm yazarım ama mesaj yoluyla konualım şimdi müsait değilim Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar oyun halımızı elden aldık ve çook memnun kaldık,oğlum şuan oynamakla meşgul,çok ilgisini çekti maşallah.Jaspe çok teşekkür ediyoruz oğlum ve ben,iyi bir alışveriş oldu,inş başka alışverişlerde yine beraber oluruz,sevgilerimle.
N Nemo88 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2013 7 0 86 34 Antalya 17 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi JASPE #23 Ben de satıyorum tiny love tekmele oyna ilgilenenler olursa , cok temiz :)
B beyser Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2010 290 35 118 Eskişehir 18 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi JASPE #24 Nemo88 .!.: Ben de satıyorum tiny love tekmele oyna ilgilenenler olursa , cok temiz :) Genişletmek için tıkla... Canım fiyat öğrenebilir miyim birde ne kadara satmayı dünüyorsun
Nemo88 .!.: Ben de satıyorum tiny love tekmele oyna ilgilenenler olursa , cok temiz :) Genişletmek için tıkla... Canım fiyat öğrenebilir miyim birde ne kadara satmayı dünüyorsun