Bebek İkinci El Tiny love tekmele oyna oyun halısı satıyorum.

JASPE

İki kız annesi :)
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2007
1.602
31
363
2 adet oyuncağı eksiktir. Onun disinda sorunsuz. Fiyat 65 tl. Cubuklarindan dolayı kargo fazla tutabilir. Beylikdüzündeyim. Elden alınırsa daha iyi olur.

Eklentiler

• $20131028_182935.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 65
  • $20131028_182949.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 65
2 adet oyuncağı eksiktir. Onun disinda sorunsuz. Fiyat 65 tl. Cubuklarindan dolayı kargo fazla tutabilir. Beylikdüzündeyim. Elden alınırsa daha iyi olur.

Merhabalar,oyun halısı almayı düşünüyorum acaba kargo ne kadar tutar,Ben ümraniyede ikamet ediyorum,yakın değiliz malesef

Merhabalar,oyun halısı almayı düşünüyorum acaba kargo ne kadar tutar,Ben ümraniyede ikamet ediyorum,yakın değiliz malesef

valla çubuklarından dolayı tahminimce 20 tl civarı tutar diye düşünüyorum.

Evet müzikli. Tekmeleme kksminda hayvan sesleri ve mozart melodisi caliyor. Kızım 6 aylık. 6 ay kullandik yani. Ayrıca çamaşır makinesinde de yıkanabiliyor.

ödeme nasıl yapılıyor,daha önce bu şekilde alışveriş yapmadım aslında endişelerim yok değil ama uyguna almak da cezbediyor:)

Ürün hala satışta arkadaşlar.

Günaydın,eksik oyuncakların bi işlevi varmıydı ses hışırtı vs gibi?

Günaydın
Bir zurafa vardi ses cikartmiyordu. Bir de kucuk halkalardan olusan bir oyuncak vardi. Sallayinca ses cikartan.

çılgın bir teklifle 35 e varım diyorum :)
bu fiyata bulmuştum birini ama şimdi bulamıyorum o yüzden bu fiyatı veriyorum dediğiniz fiyata alan olursa güle güle kullansın tabii :)
ben alırsam elden alacağım ..

O dediğiniz ilanı ben de hatırlıyorum ama o halı tiny love değildi
çılgın teklifinize yokum ne yazık ki

elden alabilirsem fiat iyi gerçekten....bir noktada buluşsakl mesela kadıköy fln yani anadolu yakasında

canım yarın Ataşehir'e gidicez. Orada buluşma senin için de uygunsa özelden telefon numaranı yaz, yarın seni arayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…