• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Tiny Love 3`ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı Arıyorum !!!

Ben de satıyorum arkadaşlar.Çok temiz içine örtü yerleştirerek kullandım ayrıca.ben çok memnun kaldım.her odaya taşıdım.hatta yemek yerken mutfağa bile çektik.gece de onda uyuttum kendi beşiğini yattığım yerden göremiyordum.
neden şimdi satıyorum kızım artık dönmeye başladı ve yaz geldiği için yere koyuyorum emeklesin istiyorum.ben de satıp mama sandalyesi almak istiyorum.
ürün 5 .ayında.garantisi var.mavi renk.175 tl ye satmayı düşünüyorum.istanbul ümraniyedeyim.resim koyamadım ama benimle efeyza42@mynet.com adresine yazarsanız irtibat kurabiliiriz.

Merhaba ne renk sizin ürün benim kızım olacak rengide uygunsa resim atma şansınız varmı

Merhaba, ürün hala satılık mı ? öyleyse almak istiyorum. yalnız bir şeyi merak ettim. bunlar 1 yaşına kadar kullanılabiliyor sanırım. 18 kg diyor açıklamalarında. ne kadar zaman kullandınız. memnun kaldınız mı? 14 ay garantisi olunca merak ettim.

ben İzmir'deyim. son fiyatı ne olur? kargo için fiyat verebilir misiniz?

merhaba, ben foruma yeni üye oldum. sizin ilanınız gözümden kaçmış. ilanı bulmaya çalışacağım.
Merhaba biz de satıyoruz aynı ürünü kırmızısı sadece 6 ay kullanıldı ve Balıkesir de yaşıyoruz İzmir e daha yakın kargo açısından

Merhaba biz de satıyoruz aynı ürünü kırmızısı sadece 6 ay kullanıldı ve Balıkesir de yaşıyoruz İzmir e daha yakın kargo açısından
Mrb bnde bu üründen almayı düşünüyorum. Eğer satılmadıysa ve fiyatta uygun bişey yaparsanız özelden yada burdan iletişime geçelim

Back