• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Tiny Love 3`ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı Arıyorum !!!

Rudd

Hrşey bitti.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2013
59
5
13
Merhaba, uygun fiyata ve temiz Tiny Love 3`ü Bir Arada Uykucu Ana Kucağı arıyorum.

$IMG_0453.webp$IMG_0454.webp

ben satıyorum canım, daha 14 ay garantisi var

fiyatı 175 tl

bu üründen almak istiyorum ancak boyutları nedir?bu konuda bilgi yok. mesela boyu kaç cm? boyu ve eni de önemli benim için

bu üründen almak istiyorum ancak boyutları nedir?bu konuda bilgi yok. mesela boyu kaç cm? boyu ve eni de önemli benim için

boyutları yazmıyor uzerinde ama boyu 80e 30 gibi. ben istanbul fatihteyim almak isterseniz elden teslim edebilirim. daha 1 seneden fazla garantisi var

Eki Görüntüle 963638 Eki Görüntüle 963660

ben satıyorum canım, daha 14 ay garantisi var

fiyatı 175 tl

Merhaba, ürün hala satılık mı ? öyleyse almak istiyorum. yalnız bir şeyi merak ettim. bunlar 1 yaşına kadar kullanılabiliyor sanırım. 18 kg diyor açıklamalarında. ne kadar zaman kullandınız. memnun kaldınız mı? 14 ay garantisi olunca merak ettim.

ben İzmir'deyim. son fiyatı ne olur? kargo için fiyat verebilir misiniz?

Merhaba, ürün hala satılık mı ? öyleyse almak istiyorum. yalnız bir şeyi merak ettim. bunlar 1 yaşına kadar kullanılabiliyor sanırım. 18 kg diyor açıklamalarında. ne kadar zaman kullandınız. memnun kaldınız mı? 14 ay garantisi olunca merak ettim.

ben İzmir'deyim. son fiyatı ne olur? kargo için fiyat verebilir misiniz?

evet canım satılık hala. 2-3 yasa kadar yani 18 kiloya kadar kullanılabiliyor evet. ben 8 10 ay kullandım. oglum 2 aylıkken almıstım simdi 1 yasında. 10 ay boyunca önce besik olarak, sonra ana kucagı olarak, sonra da ilk adımlarına yardımcı olarak kullandık. artık oglum için işlevi tabi daha azaldı. evde yeni oyuncaklara yer acılsın diye garantisi de bitmeden satmak istiyorum, yoksa aldıgım en guzel seydi oglum için cok cok memnundum.

izmire kargo 15-20 arası olur en fazla bence. dusunurseniz haberleselim

Ben de satıyorum arkadaşlar.Çok temiz içine örtü yerleştirerek kullandım ayrıca.ben çok memnun kaldım.her odaya taşıdım.hatta yemek yerken mutfağa bile çektik.gece de onda uyuttum kendi beşiğini yattığım yerden göremiyordum.
neden şimdi satıyorum kızım artık dönmeye başladı ve yaz geldiği için yere koyuyorum emeklesin istiyorum.ben de satıp mama sandalyesi almak istiyorum.
ürün 5 .ayında.garantisi var.mavi renk.175 tl ye satmayı düşünüyorum.istanbul ümraniyedeyim.resim koyamadım ama benimle efeyza42@mynet.com adresine yazarsanız irtibat kurabiliiriz.

Back