Bebek İkinci El tiny love 3 in 1 arada ev tipi ana kucagı arıyorum... (kırmızı renk)

bende chicco newdreams ana kucağı var ilgilenirseniz resimlerini yollarım fiyatı 100tl bende sizin aradığınız ana kucağını almayı düşünüyordum ama chicconun önündeki sesli hareketli oyuncak yüzünden onu tercih ettim uyuturkende oynatırkende çok işimize yaradı o oyuncak

Bende mavi renk olanı var oglum doğmadan cok beğenerek almıştım fakat oglusum ondan benim kadar hoşlanmadi 5_6 kez ancak yattı içinde eğer ilgilenirseniz fotograf yollayabilir.

Bende mavi renk olanı var oglum doğmadan cok beğenerek almıştım fakat oglusum ondan benim kadar hoşlanmadi 5_6 kez ancak yattı içinde eğer ilgilenirseniz fotograf yollayabilir.
ücret olarak ne kadar düşünüyor sunuz?

piyasada 330 lira ya satılıyor da genelde 150-160 liraya ikinci ele denk geldim bize bu fiyatlar daha çok uyuyor ya,

Doğru söylüyorsunuz yalnız bizimki hiç kullanılmamış neredeyse yenisinden ayırt edilmesi çok zor olur bebeğim biraz sorunlu olduğu için belki durur diye ne bulduysam aldım evin içi oyun bahçesine döndü o yüzden biraz azaltmak istiyorum 150 olmaz kıyamam ama 180 lira olabilir.dediğim gibi fotoğrafını yollarım düşünürseniz.

Siz gerçekten alacaksınız anlaşiriz kargo ücretini öğrenim ona göre bir fiyat veririm benim ksrgo fiyatları hakkında bilgim yok suan.bir de siz Nerede oturuyorsunuz ona göre sorayım. Mail adresim hacerksp@hotmail.com.tr burdan iletişim kurabiliriz

Back