• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Tiny love 3 in 1 ana kucağı yada fisher price çok fonksiyonlu ana kucağı arıyorum

eyildizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
59
2
48
İstanbul
Tiny love 3in 1 anakucağı yada fisher price çok fonksiyonlu anakucağı arıyorum birde bebek telsizi arıyorum elinde olan ve uygun fiyata vermek isterseniz ilgileniyorum istanbuldayım

Bırde bıseyd aha sormak isterım urun katlandıgında cok yer kaplıyormu mesela valıze rahatlıkla sokabılırmıyım sokup takması kolaymı e bebekte kutu ıcındekı halını grmustum mesela oyle bı kutuya rahatlıkla koyabılımıryım

şu anda fiyatının 300 olduğunu zaten biliyorsunuzdur. Şimdiye kadar indirim yapmamı isteyen herkese cevabım hayır oldu, eğer ciddi alıcıysanız son 10TL düşerim. Bu arada metal kısmında çizik olduğunu yazmıştım sanırım görmüşsünüzdür.

Evet fıyatı 300 tl ama 2.el oldugu ıcın bence sıfırının yarı fıyatına kadar dusulebılır tabı tercıh sızın yınede burda bı kısı 130 satmı bı kısıde 150 ye ama dedıgım tercıh sızın ben en fazla 150 tl verebılırım bu fıyata vermeyı dusunursenz cddı alıcıyım elden teslım alabılırım avrupa yakasının neresındesınız

elimde chicco nun anakucagı var tertemiz duruyo çok fonksiyonlu. $anakucagý.jpg daha yüksek fiyatta almıştım ama 150den vereyim sana .elimde kalmasın. pişman olmazsın

ben de satıyorum daha 1 yıl garantisi var o nedenle fiyatı en son 175 tl. istanbul avrupa yakasındayım elden almak isterseniz

Eki Görüntüle 971652 Eki Görüntüle 971657

150 tl den veremezmısınız acıkcası 2.el oldugu ıcın sıfır fıyatının en azından yarısına almayı umuyorum bırde yolda harcadıgım benzın parasıda dusunulurse dedıgım fıyattan daha fazla veremem 150 tl ye dunursenız hemen almak ısterım

150 tl den veremezmısınız acıkcası 2.el oldugu ıcın sıfır fıyatının en azından yarısına almayı umuyorum bırde yolda harcadıgım benzın parasıda dusunulurse dedıgım fıyattan daha fazla veremem 150 tl ye dunursenız hemen almak ısterım

Canım sahibinden.com da fiyatlara baktın mı hiç. Ikinci el de olsa cok cok iyi durumda daha garantisi de var. O nedenle daha fazla inmeyi düşünmüyorum. Almayı düşünürseniz istanbulda ulaşımı cok rahat bi yerde oturuyorum. Buyuk bişey olmadıgından arabayla gelmeden de alabilirsiniz.

Canım sahibinden.com da fiyatlara baktın mı hiç. Ikinci el de olsa cok cok iyi durumda daha garantisi de var. O nedenle daha fazla inmeyi düşünmüyorum. Almayı düşünürseniz istanbulda ulaşımı cok rahat bi yerde oturuyorum. Buyuk bişey olmadıgından arabayla gelmeden de alabilirsiniz.

Merhaba ana kucagını hala satmadıysanız almak ıstıyorum en son forumun bırınde 160 tl yee bırakmıssınız. O fıyat gecerlımı hala

Back