- Konu Sahibi tinkerbell09
-
mutfağına bayılıyorum
arada bi açıp bakıyorum
malzemesi neydi, mat lake diye mi geçiyodu?
ben de mutfağımın sadece ön kapaklarını bunun gibi yaptırmak istiyorum marangoza
bi de kulpları daha yakından çekebilir misin resmini
mutfağına bayılıyorum
arada bi açıp bakıyorum
malzemesi neydi, mat lake diye mi geçiyodu?
ben de mutfağımın sadece ön kapaklarını bunun gibi yaptırmak istiyorum marangoza
bi de kulpları daha yakından çekebilir misin resmini
canım benim sana ne kadar teşekkür etsem az inan ki çünkü senin mutfağını görünce bakış beyaz diş budakta karar kıldım evet evet bu dedim. önceden çok gidip geldik. acaba sonuç istediğimiz gibi olacak mı country ile uyar mı beyaz diş budak diye araştırma yaparken senin mutfağın cıktı karsıma. çok doğru yolda olduğumu gördüm. katkın için çok teşekkür ederim. benim de mutfağım bu bakış marka beyaz diş budak rengi sadece kapakların baskısı farklı. ben böyle seçtim. seninkisi de çoook güzel. güle güle otur canım cok güzel bir evin var . bu arada yorumlardan senin de öğretmen olduğunu anladım Allah kolaylık versin bize :))
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfak-dekorasyonu/682011-sizce-nasil-kulp-olmali.html
canım benim sana ne kadar teşekkür etsem az inan ki çünkü senin mutfağını görünce bakış beyaz diş budakta karar kıldım evet evet bu dedim. önceden çok gidip geldik. acaba sonuç istediğimiz gibi olacak mı country ile uyar mı beyaz diş budak diye araştırma yaparken senin mutfağın cıktı karsıma. çok doğru yolda olduğumu gördüm. katkın için çok teşekkür ederim. benim de mutfağım bu bakış marka beyaz diş budak rengi sadece kapakların baskısı farklı. ben böyle seçtim. seninkisi de çoook güzel. güle güle otur canım cok güzel bir evin var . bu arada yorumlardan senin de öğretmen olduğunu anladım Allah kolaylık versin bize :))
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfak-dekorasyonu/682011-sizce-nasil-kulp-olmali.html[/QUOTE
çok sevindim yardımcı olabildiğime ..bu seçim işi çok sıkıntılı gerçekten de bu arada senin dolaplar da hoş olmuş bitmiş halini de merak ettim şimdi.güle güle oturun ağzınızın tadıyla inşallah..ben taşınalı bir yıl oldu ve hala çok memnunum temizliğinden tut dayanıklıgına kadar..evet ben de öğretmenım sınıfcıyım ..en beteri
Ben sizin evinizi daha önce fark etmemisim. Daha önceki begenilerimde de söylemistim, cok nadir begeniyorum ve begendiklerimin hepsinde de ev sahibini anlatan, orijinal detaylar oluyor. Sizin eviniz de bunlardan bir tanesi. Hazir ve zengin mobilyalarla dösenmis, paket halinde ve birbirinin benzeri evlerden ziyade, böyle kendine has bir tarzi olan evler, cok hosuma gidiyor.
Mutfaginiza da ayrica bayildim, balkona acilmasi da büyük avantaj.
Güle güle oturun.
Girit Mutfagina misafir olabilseydim keske, inanin karnimi aciktirdi.
teşekkür ederim canım..bu arada GİRİT MUTFAĞI ayrıntısını fark eden ya da dile getiren ilk kişisin ayrıyetten memnun oldum ..yoksa sen de de mi var giritliik
Hehe benim icin evdeki ufak ayrintilar önemlidir, cünkü dedim ya evi kisisellestiriyor, kisi hakkinda ip uclari veriyor. O yüzden belki de ilk fark eden ben oldum. Üstelik cok cok hos bir ayrinti, bu zamana dek kimsenin yorum yapmamasi aslinda sasirtici.Yok hayir, Giritli degilim ama yemeklerinin cok güzel oldugunu duymuslugum var. :)
oturma odanızdaki perdelere bayıldım ben de rustik deniyo sanırım ondan taktırmak istedim korniş yerine ama perdecim olmaz demişti ,üzülmüştüm çok spor çok tatlılar sizinkiler güle güle kullanın
perdecılere bakma sen metresı az tuttugundan yanaşmıyorlar rustıge ben tamamını ikeadan halletmıstım..kalıte olarak super sayılmaz kumasları ama dedıgın gıbı sade ve sporlar..rustık aparatlar da ıkeanın aslında aparatları ordan alıp kuması begenceksın perdecıden daha kullanıslı kumaslarla yapılabılır..englısh homeun rustıklerı de cok hos kumasları da baya kalıtelı oluyor ben bıraz uygun olsun ıstemıstım fıyat anlamında aceleye geldı ıkeadan kolayımıza geldı..tesekkur ederım dusuncelerın ıcın[/QU
bebek odası kurcam yakınlarda kesinlikle seninki gibi olsun istiyorum model farklı olabilir ama aynı tarz kopyaladım pc ye ikeaya gideyim bakalım neler varmış..
perdecılere bakma sen metresı az tuttugundan yanaşmıyorlar rustıge ben tamamını ikeadan halletmıstım..kalıte olarak super sayılmaz kumasları ama dedıgın gıbı sade ve sporlar..rustık aparatlar da ıkeanın aslında aparatları ordan alıp kuması begenceksın perdecıden daha kullanıslı kumaslarla yapılabılır..englısh homeun rustıklerı de cok hos kumasları da baya kalıtelı oluyor ben bıraz uygun olsun ıstemıstım fıyat anlamında aceleye geldı ıkeadan kolayımıza geldı..tesekkur ederım dusuncelerın ıcın[/QU
bebek odası kurcam yakınlarda kesinlikle seninki gibi olsun istiyorum model farklı olabilir ama aynı tarz kopyaladım pc ye ikeaya gideyim bakalım neler varmış..
bebek odası aksesuarlarım hepsi ikea ..mobılyası çilektendi..ama bebek odası çeşitleri mobılyaları da güzel ikeanın ..ne güzel bir heycan o
bebek odası aksesuarlarım hepsi ikea ..mobılyası çilektendi..ama bebek odası çeşitleri mobılyaları da güzel ikeanın ..ne güzel bir heycan o
beyaz almak istiyorum mobilyayı country tarzları çok hoşuma gidiyor cinsiyete göre dekorasyon halı perde vs kombinlerim diye düşünüyorum
beyaz almak istiyorum mobilyayı country tarzları çok hoşuma gidiyor cinsiyete göre dekorasyon halı perde vs kombinlerim diye düşünüyorum
çok güzel olur tabiki ..allah güzel günler yaşatsın içinde
herşey çok güzel aslında. bu eşyalarla da uzun süre idare edebilirsiniz benim gördüklerimin içinde tek sorun tv sehpası olarak görünüyor.onun için size bir öneride bulunmak istiyorum. tekzende 99 liraya orta sehpa olarak da kullanılabilecek bir tv sehpası görmüştüm bence bir bakın. evinizde huzurla mutlulukla oturun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?