Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa epeydir yoktun kız. İçerik ne düşünüyorsun o önemli bakSelam dostlar!nasıl düşünüyorsunuz YouTube yoksa TikTok iyi ve hızlı para kazandırıyor?ben Rusya’da yaşıyorum burda galiba YouTube reklamları kapatmış Ukrayna’yla savaşı yüzünden
Ben el yapımlarını çok severim onların videolarını falan paylaşardımAaa epeydir yoktun kız. İçerik ne düşünüyorsun o önemli bak
Ben kendi yüzümü göstermeden yapmak isterimHayatımdan birilerini elemem gerekirse tiktok denen leş çukurunu kullananlari elerdim iyi ki cevremde hiç yok
El yapımı ne?Ben el yapımlarını çok severim onların videolarını falan paylaşardım
Mesela kreşte çocuklara bir şey yapmağı söylüyorlar yılbaşına ait son bahara ait falan,hem ben pasta yapmayı da severimEl yapımı ne?
Selam dostlar!nasıl düşünüyorsunuz YouTube yoksa TikTok iyi ve hızlı para kazandırıyor?ben Rusya’da yaşıyorum burda galiba YouTube reklamları kapatmış Ukrayna’yla savaşı yüzünden
YouTube bence. Tiktokçular ayrı bir galakside yaşıyorlar. Bide gerçekten çok itici ve hafif geliyor tiktok bana.Mesela kreşte çocuklara bir şey yapmağı söylüyorlar yılbaşına ait son bahara ait falan,hem ben pasta yapmayı da severim
Hayatımdan birilerini elemem gerekirse tiktok denen leş çukurunu kullananlari elerdim iyi ki cevremde hiç yok
Ben kendi yüzümü göstermeden yapmak isterim
Yine başladınız?!Nilu kocanin bunlardan haberi var mi? Sonra basin agrimasin? Aile yapilariniz bunlara cok musait degil sanki?
Eğlenceli ne gibi?!Ben niludan eglenceli bir seyler bekliyorum ya tutar bence.
Ama kazandırıyor da,YouTube’da nasıl takipçi yapayım RABBİMYouTube bence. Tiktokçular ayrı bir galakside yaşıyorlar. Bide gerçekten çok itici ve hafif geliyor tiktok bana.
Kayınvalide ya da eltinin amigurumi oyuncak bebeklerini yapabilir bence eğlenceli bile olur.Ben niludan eglenceli bir seyler bekliyorum ya tutar bence.
Yine başladınız?!
Ben kendi yaptığımı,pişirdiğimi paylaşacağım kendimi değilNilu ben senin iyiligin icin yazmistim kotu bir sey demedim. Esinin bundan haberi olsun yoksa basin agriyabilir dedim. Calismama izin vermiyorlar yazan sendin cunku. Bu kismi halletiysen bilmiyorun tabi.
Amigurum ne demek?!Kayınvalide ya da eltinin amigurumi oyuncak bebeklerini yapabilir bence eğlenceli bile olur.
Böyle iğnelikler var, terziliğe merak saldığım zamanlarda görmüştüm.
Lütfen git işine sinirimi bozmaKayınvalide ya da eltinin amigurumi oyuncak bebeklerini yapabilir bence eğlenceli bile olur.
Böyle iğnelikler var, terziliğe merak saldığım zamanlarda görmüştüm.
Örgüden yapılan oyuncaklara deniyor.Amigurum ne demek?!